Så här visar Navy medaljer

Så här visar Navy medaljer


Ärade service män och kvinnor i alla gren av USA: s regering tilldelas medaljer som känner igen speciella prestationer och resultat. Sådana medaljer är symboler för en dedikation som att vara stolt. Visa dina marinen medaljer genom att montera dem på väggen bakom glas.

Instruktioner

1 Bestäm storlek bildram du behöver genom att bestämma hur många marinen medaljer du har och planerar att rama in. Köp ett ark marin-färgad mattor som motsvarar storleken på det valda bildramen.

2 Planera din design genom att placera marinen medaljer på mattan, ordna dem i en display glädjande att din smak.

3 Förbered dina självhäftande kardborrband rutor när du är nöjd med arrangemanget av dina medaljer. Bryt varje remsa av kardborreband rutor i enskilda rutor tills du har två motsvarande kardborrband rutor för varje medalj.

4 Ta bort remsorna från limmet på kardborrebanden torg, och hålla basen rutor (de hårda torg som inte är så mjuk och suddig som deras motsvarande partner) på position medaljer på mattan.

5 Tryck de återstående kardborrebanden rutor (de mjuka, luddiga sidiga sådana) på ryggen på medaljer. Nu säkra medaljer på mattan genom att trycka dem till kardborreband, som kommer att hålla dem på plats.

6 Skjut mattan i bildramen bakom glaset, placera kartong som medföljde ramen på baksidan av mattan och fäst ramen på plats genom att bläddra spakarna på kartong eller skruva stöd på ramen, beroende på typ av bildram du köpt.

7 Montera din ram på väggen genom att hamra en spik i väggen och hänga ramen på väggen.