Hur man ansöker om en massage Parlour licens

Hur man ansöker om en massage Parlour licens


Termen "massage" för att ha negativ klang. Massageterapeut har utbildat samhället om de terapeutiska fördelarna med massage, ge yrket den respekt den förtjänar. De flesta stater i USA reglerar bruket av massage för att skydda utbildad personal som utför dessa tjänster och för att hålla tvivelaktiga företagare från den löpande massage företag som fungerar som täcker för olagligt, oanständigt beteende. Vissa stater och kommuner kräver massageinrättningar att registrera innan erbjuda tjänster. Även om vissa krav är vanliga, varierar den exakta processen genom stat och kommun.

Instruktioner

1 Besök webbsidan för lämplig Licensing Agency för staten eller kommunen. Webbplatsen Massage registret (se referenser) ger en förteckning över massage brädor av statliga tillsammans med en länk till lämplig myndighet. Om staten inte utfärda tillstånd, kan styrelsen berätta hur man korrekt registrera verksamheten.

2 Ring den behöriga myndigheten att lära sig vad pappersarbete ditt behov av att skicka. I vissa fall kan du ladda ner programmet och anvisningar för att fylla ut det från tillståndsmyndigheten.

3 Fäst nödvändig licensiering och dokumentation. Listan kommer att variera från staten, men kan inkludera ett företag licens, ditt bevis som en massageterapeut, en polis kriminellt förflutet rapport och en lista över alla anställda eller entreprenörer som kommer att utföra massage.

4 Ta lämplig examen. Vissa stater, såsom Texas, föreskriva att sökande till en massage anläggning licens ta ett prov som testas den sökandes förståelse av regler och lagar om utövandet av massage.

5 Skaffa referenser, om det behövs. Vissa kommuner, såsom Brooklyn Center, Minnesota, kräva att de sökande för en massage anläggning tillstånd att ha två referenser som kan intyga att deras karaktär.

6 Säkra försäkring för din massage företag. Detta kan omfatta ansvarsförsäkring och arbetstagarens ersättning försäkring för att täcka de anställda i händelse av skada.

7 Förbered din anläggning för att uppfylla krav på hygien. Skaffa uppdrag utrustning och se till att anläggningen har ett tillräckligt antal toaletter och handfat.

8 Öppna din anläggning till styrelsen inspektören. Hon kan inspektera anläggningens överensstämmelse med lokala hälso, zonindelning, byggnad, brand och säkerhet förordningar.

9 Fyll i ansökan, har det undertecknats och attesterad, och skicka in den längs krävs pappersarbete och avgiften till tillståndsmyndigheten.