Hur man gör en billig och säker naturlig storlek brottning ring

Hur man gör en billig och säker naturlig storlek brottning ring


Brottning ringar är ganska enkel; de är i huvudsak avgränsades-off områden med ett vadderat golv där du kan öva dina rörelser. Naturligtvis kan du göra brottning ringar mer komplex, men enklare din brottning ring, desto billigare blir det. Brottning ringar är bäst lämpade i trädgården, eftersom de kräver en rimlig mängd utrymme - ca 6 x 6 m (20 kvadratfot) för mattan, med en lite mer för tjänsterna på hörn och kanter.

Instruktioner

1 Lägg balkar fyra 6 m (20 fot) stål på marken i en kvadrat.

2 Lay 10 6 m (20 fot) stålbalkar på marken runt en fot isär och binda dem till balkarna du som på marken i steget ovan. Detta kommer att skapa grunden för din brottning ring.

3 Lay trä paneling på tvären över stålbalkar. Detta kommer att göra golvet, även om det ännu inte kommer vara stoppade.

4 Sätt en 1,5 m (5 fot) stålbalk vid varje hörn av ringen. Kör den i marken så att den står upp.

5 Lay stoppning över trägolvet och knyta den till hörnen.

6 Klipp tre stycken av ringen rep som omfattas av hydraulisk slang till varje hörn. Detta är en speciell materialstycke som sticker direkt ut från hörnet.

7 Täck varje bitar av hydrauliska slangar med en vantskruv lock. Detta kuddar så att du kan köra in i det utan att skada sig själv.

8 Fäst hörnskydd till varandra med rep. De bör vara tillräckligt stram för att stanna upp och ger en fast bas så att du inte kan falla ut medan brottning.