Hur man installerar ett tillägg på skärmen rum på en Coleman Pop Up Canopy

Hur man installerar ett tillägg på skärmen rum på en Coleman Pop Up Canopy


En pop up husbil markis utökar ditt vardagsrum till utomhus under resa genom att erbjuda skydd mot de hårda sol och ljus regn. Vissa regioner och årstider, dock medföra en hel del extra buggar och critters till din favorit campingplats. Lägg till en skärm rum till Coleman dyka upp markis för en mer funktionell, insektsfritt område där man bekvämt kan laga och servera mat, spela kort eller bara umgås och koppla av. Det tar en kort tid att installera en skärm rum och kan åstadkommas genom en vuxen.

Instruktioner

1 Höj din Coleman dyka upp och markis till en fungerande höjd. Sätt upp åsen stödstänger. Fäll ut skärmen rum och låg med vinyl väggen utåt.

2 Fäst framför skärmen rummet till centrum åsen polen. Sätt tillbaka i tältet mitt åsen polen.

3 Börja i ett hörn och fästa den främre väggen av skärmrummet till supportkanal i förtältet genom att trycka ihop kardborrebanden. Fäst tryckknappar på frontpanelen till förtältet stödskenan.

4 Ta åsen polen på ena sidan av skärmen rum och sätta i slutet av stolpen i fickan ovanpå rumspanel. Knyt på stolpen med bifogade remmar. Sätt åsen polen tillbaka till markisen och höjer till önskad höjd. Upprepa för den andra sidan av det avskärmade rummet.

5 Tryck på kardborrebanden tillsammans på markisen vinyl för att fästa båda sidoväggarna. Zip sidoväggspanelema till frontpanelen. Fäst skärmen rummet till markisen benen genom att binda de bifogade remmar.

6 Fullt höja popup husbil och markis. Fäst ena änden av varje chock sladd till kroppen järnväg nära markis lyftarmarna och haka fast den andra änden på den surrnings kroken ligger på nedre karosspanel fläns.

7 Tryck kardborren av den avskärmade rummet botten kjol till trottoarkanten karosseridelar och dörr tillgång. Zip blixtlås stängda på ändarna av kjolen. Fäst baljan luckan genom att trycka ihop kardborrebanden.

8 Face bakre kjol fliken mot utsidan av det avskärmade rummet och de andra markskydd mot insidan av det avskärmade rummet. Insats de markskydd till marken. Sätta takstänger och markis stolpar till ett låst läge.