Anniversary Affischer för barnen att göra

Anniversary Affischer för barnen att göra


Årsdagar kan omfatta personliga fester såsom en bröllopsdag, en grupp årsdag inklusive skola och kyrka årsdagar eller årsdagen av en stad eller ort. Barn tycker om att skapa hantverk och kan producera årsdagen affischer för en fest.

Personlig fest affischer

Personliga årsdag affischer inkluderar bröllopsdagar och årsdagar av andra viktiga händelser, såsom en adoption. Har barnen göra en särskild affisch för att hjälpa en älskad fira en bröllopsdag. Affischen kan fungera som en part dekoration för en årsjubileum. Till exempel, använder affischen för att fira en gyllene jubileum för morföräldrar. Skriv en stor "50" i mitten av en affisch styrelse och tillåta barn att lägga lim och guld glitter. Hitta bilder på årsdagen par och återge dem i en kopia centrum. Låt barnen göra ett fotocollage av bilder av paret under hela deras äktenskap. Rama affischen i en affisch ram och täcker ramen med guld glitter. Eller, fira en adoption årsdagen av ett syskon med en affisch. Har ett foto av adoptivbarn förstoras till affischstorlek. Skär en matta för runt fotot och har barn och andra anhöriga skriva meddelanden till barnet på mattan och sedan rama in och hänga på fest.

Skolor och organisationer Anniversary Posters

Skolor, kyrkor och andra organisationer fira ofta betydande årsdagar med fester och evenemang som kräver affischer och dekorationer. För en skola fest, har varje klass skapa en affisch som dekorerar på en skola fira händelsen. Ett exempel på en skola årsdagen affisch är att dra en gammaldags skolhuset i centrum av affischen och till ritade bilder av eleverna driver runt utanför. Ta bilder av studenter och skär ut deras ansikten och lägga till dem i de dragna siffrorna så att eleverna på affischen har foto ansikten och handritade organ.

Regionala Anniversary Posters

Ha en tävling för barn att skapa en officiell jubileumsaffisch för en stad, region eller stat. Inbjuder barn inom området för att skapa en logotyp och affisch för en årsjubileum. Har lokala affärsmän, konstnärer och regeringsföreträdare välja det vinnande bidraget. Reproducera vinnande affisch i marknadsföringssyfte och hänga återstående posterna på en konstutställning på årsdagen händelsen. Vissa händelse direktörer kanske vill ha en professionell konstnär skapa en logotyp och affisch för en årsdag händelse. Gör en affischstorlek målarbok baserad på professionell design och distribuera affischer till barn så att de kan färglägga en affisch och hänga den i sina egna hem.

Andra Anniversary affischer

Använd hantverk för att skapa en 3D-affisch. Lägg tyg klipp och roliga päls till affischer för att lägga textur till människors kläder och att lägga päls djur. Andra typer av hantverk som kan användas på affischer är google ögon, scrapbook material och tidningen bildcollage. Har barn använder tyg klipp för att skapa en affischadvertizing en rock-enhet för att fira en ideell organisation årsdag. Använd frigolit bollar för att skapa en 3D-sfär. Till exempel, om en gemenskap firar ett jubileum med en golftävling, överväga att använda en frigolit boll som har delats upp i två halvor på en affisch ombord. Skär bollen på mitten och måla den att likna en golfboll innan du ansluter den till en affisch.