Idéer för examen goody bags

Idéer för examen goody bags


Examen goody påsar är ett utmärkt sätt att ge gästerna något speciellt som firar det speciella tillfället. Det ett oräkneligt antal objekt som du kan lägga till, beroende på vilken typ av examen. Goody påsar från en förskola examen skulle innehålla olika innehåll än de av en high school eller college en.

Roliga saker

Examen goody påsar kan innehålla saker som nyckelringar, små kuddar, överstrykningspennor, pennor, pennor och suddgummin. Inkludera några roliga saker som godis, tuggummi, en visselpipa, klistermärken och, i förekommande fall, ett par skrap lotter. De flesta av dessa objekt är tillgängliga med det år graderingen på dem, vilket ger en extra touch.

Godbitar för framtiden

Om examen är ombord på ett nytt kapitel i hennes liv, innehålla saker som hon behöver under det kommande året. Dessa kan innefatta en läslampa, bokmärke, frimärken, Post-it anteckningsblock, skrivskiva, mini schampo, tvål, penslar, parfym, tvål och tvättlappar. Ge ramar och använda en digitalkamera för att skriva ut ett fotografi av partiet att sätta i det. Tillbehör för ett skåp inkluderar dekorativa magneter, magnetiska pennhållare, magnetiska speglar och kork ombord torg, skåp brädor, inte bara göra för stora parti tokens, men de kommer också att hjälpa examen hålla ordning nästa år.

personifierade Goodies

Påsarna kan även inkludera anpassade godsaker som har examen namn och datum för sin examen. M & M: s är ett populärt anpassade godis. Du väljer färg (skola färger eller examen favoritfärg), lägga till eller foto ett meddelande och få dem anpassade förpackade (www.mms.com). Samma sak gäller för fortune cookies; du kan göra dina egna ord att gå in eller helt enkelt använda kandidat namn och datum för examen. Personliga muggar och fotoramar gör stora tillägg till påsarna också.

inköps~~POS=TRUNC Supplies

Hantverk butiker, partitillförsel butiker och dollaraffärer är en stor resurs för att köpa Subway påsar och förnödenheter. Om du är listig, kan du anpassa en hel del av dessa objekt själv med färger och permanenta markörer. Många återförsäljare online erbjuder personliga artiklar och examenstema Subway påsar samt (se "resurser" nedan).