Hur man installerar en Sink Putty Drain P-Trap

Hur man installerar en Sink Putty Drain P-Trap


För att installera en diskbänk avlopp, rörmokare brukar använda en kitt som bildar en vattentät tätning runt dränerings fläns som passar i botten av diskhon. Detta hindrar vatten från att läcka under diskbänken. P-fällan fäster avloppsstränghållare och ansluter avloppet till vägguttaget röret som leder till avloppssystemet. P-fällor fånga objekt som faller i vasken och håller vatten för att förhindra avloppsgaser från att strömma in i huset. Att installera en dränerings fläns med spackel och en P-fälla är relativt enkla förfaranden som tar mindre än en halv timme.

Instruktioner

1 Rulla ut ett rep av rörmokare kitt tillräckligt länge för att passa runt undersidan av avtappnings fläns. Tryck på kitt runt den nedre kanten av dränerings flänsen.

2 Sätt flänsen genom toppen av diskhon dräneringshål. Tryck på flänsen ner lätt så kitt fastnar på kanten av diskbänken dräneringshålet.

3 Placera gummipackningen, då pappers packningen, på dränerings flänsen under diskbänken. Trä den stora spud mutter på dränerings flänsen.

4 Dra åt spud mutter med spud skiftnyckel för att trycka på kitt på plats. Trimma överflödigt kitt från flänsen i diskhon. Dra åt spud muttern igen för att täta flänsen och kitt till diskbänken. Undvik över dra åt spud mutter och trycka alla kittet ur runt flänsen.

5 Trä slutartikel på botten av diskbänken flänsen. Dra åt spud mutter med spud skiftnyckel för att trycka på kitt på plats. Trimma överflödigt kitt från flänsen i diskhon. Dra åt spud muttern igen för att täta flänsen och kitt till diskbänken. Undvik över dra åt spud mutter och trycka alla kittet ur runt flänsen.

6 Lossa kompressionskopplingen på den krökta änden av P-fällan. Skjut muttern och skärringen på stubben för avloppsröret i väggen.

7 Rikta änden av P-fällan till slutet av avloppsröret i väggen genom att skjuta den första klämringskoppling upp eller ned på slutstycke. Skjut andra kompressionsringen och muttern på P-fälla och dra åt båda kompressionsmuttrarna för att slutföra installationen.