DIY: Kläder Racks

DIY: Kläder Racks


Äga en massa kläder är ett besvär om du inte har rätt förvaring. Skapa en justerbar klädhängare kan du hänga alla dina kläder eller expandera rack till full bredd om du kör ut ur rummet. Kläder rack är bra för hemmet eller affärsmässigt bruk, och de kan lätt rullas från en plats till nästa medan du håller flera klädesplagg. En stark klädstället är mycket enkel och billig att tillverka.

Instruktioner

1 Anslut hjulen. Välj en av de 24-tums 2 x 4s, markera centrum i bredd 2 x 4, och markera 2 inches i längs mittmarkering från varje ände. Fäst ett hjul på var och en av dessa platser. Upprepa detta steg med de återstående två hjul och 24-tums 2 x 4 för att skapa en rullande bas.

2 Fäst 60-tums 2 x 4 till valsbaser. Välj en 24-tums 2 x 4 med hjul och en 60-tum 2 x 4. Ställ 24-tums avsnitt så att hjulen är på marken och markera centrum, 12 inches från varje ände. Vänd på 24-tums avsnitt i sidled, linje 60-tums avsnitt med mittmarkering, och kör två spikar i 60-tums avsnitt, går igenom botten av 24-tums avsnitt.

3 Fäst metallvinkeljärnen. Stå 24-tums avsnitt upp, med hjulen platt på golvet. Fäst ett vinkelbeslag på vardera sidan av 60-tums avsnitt, och spika vinkelfästena i två 2 x 4 sektioner för att skapa en stark bindning.

4 Skapa det motsatta benet. Upprepa steg 2 och 3 med de kvarvarande 24-tum och 60-tums sektioner för att skapa den motsatta änden av kläder rack.

5 Fäst kläder bar. Markera ner 2 inches från toppen av varje 60-tums avsnitt, och fäst kläder bar på denna plats med skruvar.