Hur man fixar en pappersstopp på en HP Officejet J4550

Hur man fixar en pappersstopp på en HP Officejet J4550


HP Officejet J4550 är en allt-i-ett skrivare, fax och skanner. Det kan samtidigt skriva ut upp till fem datorer. Den kan skriva ut på många typer av media, inklusive olika pappersstorlekar, fotokvalitetspapper och kuvert. HP Officejet J4550 har två källor för pappersmatning - en automatisk dokumentmatning ligger på toppen av enheten och en huvudfacket ligger framför skrivaren. Pappersstopp är ett vanligt problem, och fastställa ett pappersstopp är enkelt om du följer några steg.

Instruktioner

Bakre pappersstopp

1 Ta bort papperstrassel genom den bakre luckan på skrivaren om papperet var placerat i huvudfacket innan störning.

2 Tryck på fliken på den vänstra sidan av den bakre luckan för att öppna den. Du kan ta bort luckan genom att dra bort den från skrivaren.

3 Dra ut papperet ur rullarna mycket noggrant. Om papperet går sönder när du försöker att dra ut, se till att inspektera rullarna för alla små pappersbitar. Allt papper måste vara fri från rullarna.

4 Sätt tillbaka luckan på skrivaren. Det kommer snäpper på plats när det är säkert.

5 Tryck på "OK" -knappen på framsidan av skrivaren. Utskrift återupptas.

Automatisk dokumentmatare Jam

1 Lyft locket på den automatiska dokumentmataren som ligger ovanpå skrivaren.

2 Dra ut papperet ur rullarna ligger på höger sida. Om papperet går sönder, se till att rensa bort alla trasiga bitar. Om dessa bitar inte rensas, fler pappersstopp är benägna att inträffa.

3 Stäng luckan på den automatiska dokumentmataren.

4 Tryck på "OK" -knappen på framsidan av skrivaren. Utskrift återupptas.