Hur man skär metall för smycken

Hur man skär metall för smycken


Du kan designa och skapa dina egna unika smycken objekt genom att först lära sig att skära bitar av metall. Flera tekniker används för att skära metall, inklusive det stansade och stansmetod; denna tutorial lär dig att lämna skuren metallplåtar med hjälp av en juvelerare såg. Sågen kommer att skära igenom ark mässing, silver, guld, aluminium och koppar. Alla utrustning som är nödvändig för detta projekt finns på stora hantverk butiker eller från webbutiker.

Instruktioner

1 Rita en skiss av din design på ett papper. Klipp ut mönstret.

2 Borsta baksidan av papper, och bit metall du kommer att skära, med gummicement. Tillåt fullständig torka i 30 sekunder. Placera dina papper design, med gummicementsidan nedåt, ovanpå plåten och tryck försiktigt ihop dem.

3 Sätt i metallplåt, med pappers designen uppåt, i klämman. Dra åt klämskruven för att fästa metallen på plats.

4 Skär metallen genom att flytta sågen i en upp-och-ner rörelse runt konturerna av pappersdesign. Skruva loss klämman och flytta metallen runt för att få tillgång till alla delar av konstruktionen. Var noga med att inte röra vid kanterna på metall när du tar bort det från klämman. Sågbladet kan gå trubbig under denna process. Om detta inträffar, ta bort kniven och ersätta den med en ny.

5 Arkiv ner alla ytterkanter metallform med hjälp av metall filer. Om så önskas, borra ett hål genom metallstycke med hjälp av en handborr, och tråd metallstycket på ett halsband kedja.