Hur man fångar Pacific Herring

Hur man fångar Pacific Herring


Pacific sill är historiskt användbar fisk som växer till ca 10 inches och ser ut som små, silver öring. De har använts i århundraden var de finns längs norra Stillahavsområdet strandlinje - Kalifornien och norrut - för att få hjälp att fånga större kulinariska priser som lax eller hälleflundra. Även om de är skördas genom dopp nät och andra anordningar för bete butiker och kockar som pris deras rom eller olja, kan du ta reda på var de är nära dig och lagligt kasta ett nät för din egen. Då är det iväg för att hitta de stora priserna.

Instruktioner

1 Leta där Stilla sill finns. Många bryggor och kommersiella fiskeintressen kommer att annonsera de typer av fisk sina sportfiskare fångar och när fisket är bäst. Pacific sill resor i ofta synliga skolor och kan fångas med bitar av räkor på krokar eller med gjutna nät på bryggorna upp och ner längs kusten Stilla havet, samt längre in i landet i bräckta delar av floder när de leker eller söker färsk mat.

2 Kontakta din statens vilt och fisk institutionen för information om förvärv av gällande tillstånd. Många kommuner kräver fiskekort för saltvatten eller sötvatten fiske. Erhålla nödvändig licensiering.

3 Gå där Stilla sillfångster är mest betydande i ditt område. Fiskebulletiner är en annan populär källa till information, som är din statens vilt och fisk avdelning.

4 Kasta ett nät för skolgång fisk. Säkra din gjutna netto centrum draglinan på armen eller bältesögla. När du ser fisk, hålla en liten längd av kanten av gjutna netto i munnen (munnen innehavet är valfri men ganska standard), sträcker händerna ner omkretsen av ditt nät i motsatta riktningar från munnen, sedan släppa med din mun. Skaka din gjutna netto lite för att undvika trassel eller fastna med dockan, sedan kasta nätet som en gigantisk frisbee upp och över sidan av bryggan. Försök att få nätet att falla som en gigantisk pannkaka på ytan, låt den sjunka till botten. Dra draglinan snabbt tillbaka upp till bryggan och kasta den på bryggan.

5 Identifiera din sill med sin blå-grön nyans nära huvudet och skarp, silver kropp. Det liknar kroppen av en öring och kan växa till 10 eller 11 inches. Hälleflundra och lax sportfiskare råda dig att hålla Pacific sill liv tills det är dags att bete din krok för några större spåriga fiske.