Hur man rengör Cooker Kokplattor

Hur man rengör Cooker Kokplattor


Kokplattor tillåter människor att laga mat när en traditionell intervall med kokplatta inte är tillåtet eller inte kommer att passa i ett utrymme, såsom i en sovsal eller hyrd rum. Kokplattan värms upp och överför energi till kokkärl eller krukor placeras på toppen av det. Eftersom människor använder kokplattor att laga mat, enheterna drabbas av samma stänk fett och droppade livsmedel standardhäll. Personer som använder en värmeplatta att laga mat bör rengöras efter varje användning.

Instruktioner

1 Låt kokplattan svalna helt. Försök inte att rengöra en varm kokplatta.

2 Lägg till en kvarts storlek droppe vätska diskmedel till en ren trasa. Fukta trasan i varmt vatten. Ring ut trasa för att avlägsna överskottsvatten.

3 Torka av hällen med fuktig trasa. Undvik droppande vatten i det inre av plattan om din modell har en öppen spole. Fortsätt tills plattan är ren.

4 Applicera en kvarts storlek droppe vätska diskmedel till en skurnylon om envis matrester bakat på plattan efter normal rengöring. Fukta dynan och vrid ur för att avlägsna överskottsvatten. Skrubba bakade-på mat tills plattan är ren.

5 Tvätta plattan med en trasa fuktad endast med vatten. Torka plattan helt efteråt.