Hur man gör en replik av Seattle Space Needle

Hur man gör en replik av Seattle Space Needle


Seattle Space Needle byggdes för 1962 Seattle världsutställningen. Space Needle är en av de mest kända landmärken i delstaten Washington och är ett stort turistmål för dem som besöker Seattle. Om du eller dina barn letar efter ett sätt att representera staten Washington i ett hantverk projekt, kan en modell Space Needle vara precis vad du letar efter.

Instruktioner

1 Bygg benen och mitt stöd av Space Needle: sprayfärg bambu och styrstavar vitt; två lager kan vara nödvändigt för även måla distribution. När färgen är torr, limma mitten av fyra bambustavar till träpinne rod - se till att bambu är jämnt fördelade så att modellen kommer att stå rakt på plan mark. Du kommer att lämna ca 3 inches av varje bambu stav lös från träpinne rod, böjas ut cirka 40 till 45 grader

2 Stick stavarna genom 4-tums-by-4-tums block av frigolit tills de är i jämnhöjd med den yttre botten av blocket. För att säkerställa stavarna kommer att stanna på plats, ta bort dem och placera en liten mängd lim i varje hål. Byt stängerna och låt limmet uppsättningen.

3 Fyll i Space Needle bas: Ungefär två tredjedelar av vägen upp basen, böja bambustavar ut en aning, så att du kan ansluta dem till en av de stora styrofoam skivor. Återigen, stick bambu genom frigolit först, spola på utsidan, sedan ta ut skivan och plats lim i hålen. Byt ut skivan och låta limmet torka.

4 Limma mediet svart skiva ovanpå skivan fäst vid basen. Denna svarta skiva kommer att representera restaurangen och observatoriet på toppen av Space Needle.

5 Limma en stor vit skiva ovanpå den svarta skivan. Låt modellen torka helt.

6 Måla återstående små styrofoam skiv kricka och 1/2-tums-lång träpinne rod röd. Låt dem torka helt.

7 Stick den röda träpinne rod genom blågrön styrofoam-skiva, i jämnhöjd med botten av skivan.

8 Limma kricka skivan och röd träpinne rod par till toppen av din Space Needle modell. Detta kommer att frysa ut din modell.