Hur man gör ett rep-klätternät

Hur man gör ett rep-klätternät


Rep-klättring nät är utformade för att möta de praktiska behov av klättring som att främja kondition, övervinna hinder, för rekreation och för att uppnå andra klättring upplevelser. De är användning som säkerhetsanordningar i industrier, för militär utbildning eller verksamhet, i parker, för inomhus gym övningar och för att underlätta andra klättring utmaningar. I detta avseende är klätternät av detta slag strukturerad med massor av sammankopplade och högt värderade rep för att hålla vikter och placera balans.

Instruktioner

1 Mät och markera en vertikal position 5/9 tum med en linjal på ett skikt ark och två horisontella punkter av 11/8-tums från de vertikala ändarna, för att bilda en rektangulär struktur och markera en mittpunkt på två horisontella poäng, lika i avstånd till varandra från de vertikala punkter.

2 Fäst sex naglar med hammare i de markerade områdena.

3 Samla rep, placera den runt fyra pinnar, och göra en knut på den övre vänstra kanten av bordet för att få din första cell. Dubbelt tillbaka, göra en andra knut på toppen (mittpunkt) åt höger, slips och fortsätt att göra nästa cell.

4 Dra repet till övre högra peg, och föra den ner.

5 Placera repet mot tappen vid mittpunkten positionen av styrelsen, och göra en tredje knut i anslutning till den första.

6 Ta bort den övre vänstra knut, och den övre mittpunkten knuten från sina pinnar, och fixera det nedre vänstra kant och botten mittpunkten knut på sin position.

7 Ta ner repet uppifrån mittpunkt knut till botten mittpunkten peg, placera den åt vänster, ta upp till övre kanten och göra den sista knut.

8 Upprepa processerna kontinuerligt; att göra flera knutar, tills du har nått exakta antalet celler över.