Hur du tränar Church Acolytes

Hur du tränar Church Acolytes


Akolyter, även känd som korgossar, kan i de flesta kyrkor vara av båda könen, och är i allmänhet i åldern tio år eller äldre. De ger stöd till förrättare under gudstjänster. Att vara en acolyte är ett värdefullt sätt för en person att få erfarenhet, om han överväger att fullfölja religionsvetenskap eller in i prästerskapet. Arbetsuppgifter kan inkludera belysning altarljus, bistå i förberedelserna för gemenskap, banner lager och bön svar. För tjänster ska fungera väl, är det viktigt att utbilda nya akolyter i sina arbetsuppgifter.

Instruktioner

1 Bilda en veckomöte grupp för potentiella och nya akolyter. Detta kommer att hjälpa dem att känna en del av kyrkan och ger dig en möjlighet att lära deltagarna om de tjänster och deras roller i dem. Det är mycket viktigt att ingjuta i dem vördnad, värdighet och högtidlighet som de ska utföra sina arbetsuppgifter. Försök att få tillräckligt många frivilliga för att se till att de bara har att utföra sina arbetsuppgifter en gång i månaden, så att det ger dem möjlighet att delta som congregants också.

2 Skapa en acolyte manual. Ge information om specifika tjänster och skyldigheter inom dessa tjänster. Inkludera ceremoniella tjänster, där tjänsterna kan också begäras att delta såsom bröllop och begravningar.

3 Coach varje acolyte i alla lägen han kan bli ombedd att utföra, däribland torchbearers, korsblommiga, flagga och banner bärare, servrar och samlare av offertory. Även om varje acolyte bör tilldelas en särskild tull, enligt hans tjänstgöringstid, bör han känna alla positioner, eftersom han kan ha att täcka för en frånvarande acolyte.

4 Conduct repetitioner. Det finns inget substitut för verklig erfarenhet och praktik kommer att hjälpa acolytes finslipa sina roller.

5 Involvera akolyter i kyrkans möten för att hjälpa dem att känna sig uppskattade och integrerad väl fungerande tjänster.