Gör pärlstav stycken

Gör pärlstav stycken

Design

Beaded stycken har gjort ett mode uttalande i århundraden. Genom historien har beading spelat en rulle från utsmyckade och Bejeweled kronor och pärla strängarna i engelska Tudor perioden till banden av pärlstav band kvinnor bar i det glada tjugotalet, till dagens enklare pärlstav pannband. Det är lätt att göra din egen pärlstav huvudbonad av sy pärlor slumpmässigt eller i ett mönster på band, eller genom stringing kristall pärlor tillsammans för att drapera över din panna. Välj pärlor för din huvudstycke i färger som kompletterar färgen gommen av din garderob och du kommer att kunna bära banden eller strängarna oftare. Utforma ett brett pannband för att hålla tillbaka håret eller pär tunt band för dekorativa ändamål.

material

Kristall pärlor och strängarna tråd finns på pärla butiker på nätet eller hos din lokala hantverk butiker. Mindre utsäde pärlor används för sömnad, medan större pärlor uppträdda tillsammans och sys sedan på bandet för ett pannband. Swarovski kristall pärlor vackert skära av hög kvalitet kristaller i en mängd olika färger, former och storlekar. Små till medelstora pärlor fungerar bäst för ett pannband, medan du kan välja större storlekar för en draperad sträng. Alla band kommer att arbeta för beading, men tråd band är mindre flexibel för ett pannband än band man kan knyta lätt. Du behöver tillräckligt med beading att täcka den del av bandet som är synligt. Om du beading ett mönster på bandet, behöver du en mall och en tvättbar markör utöver pärlorna, strängarna tråd eller beading nål och tråd.

beading

För sydda pärlstav band, skär en remsa av band som kommer att omge huvudet med tillräckligt kvar för att använda som en slips. Rita ett mönster på bandet och sy utsäde pärlor på med en beading nål och tråd. Sätt din nål från baksidan till framsidan av bandet, lägg din pärla sätter sedan nålen från baksidan till framsidan. Fortsätt sy utsäde pärlor i linje med mönstret. För ett pannband med större pärlor, första sträng pärlorna tillsammans på wire och säkra båda ändarna med crimp pärlor. Söm strängen på bandet med tråden mellan varje två eller tre kulor. Du kan göra flera trådar och sy dem sida vid sida på bandet för att göra en bredare huvudstycke. För draperade strängar, sträng pärlorna på wire tillräckligt länge för att drapera längs din panna, skapa en liten ögla i båda ändar med tråd innan du lägger en pressning pärla. Slingorna passar under håret och är säkrade med hårnålar.