Tunisiska Virka böcker

Tunisiska Virka böcker


Tunisian virkning, även känd som afghan söm, beskrivs av experter som en korsning mellan virkning och stickning. Medan regelbundna crochet stygn skapas i ett pass, är tunisiska maskor skapas i två, med en speciell krok som har en stickning-nålliknande knopp i ena änden för att hålla arbetet från att glida av. Tunisian virka författaren Kim Guzman noterar att på den första passagen, drar crocheter upp varje slinga i en rad; på det andra passet, stänger hon slingorna genom yarning över varje stygn i rad. Det finns flera böcker på marknaden som visar en mängd olika tunisiska maskor. Många innehåller mönster för projekt som sträcker sig från kläder till hem tillbehör.

Få hakad på tunisiska Virka

"Get Hooked on tunisisk Virka: Lär dig hur med 13 projekt" av Sheryl Thies är en bra introduktion till tunisisk virkning. Läsarna lär flera stygn som spänner över nybörjarnivå genom mer avancerad. De 13 projekt Boken innehåller lära crocheters att göra kvinnors kläder och accessoarer samt heminredning Thies innefattar också en historia av tunisisk virkning. Denna bok publicerades av Martingale & Co. i 2011.

Utseendet på stickning

"Tunisisk Virka: The Look of stickning med Ease of virka," av Sharon Hernes Silverman innehåller 10 illustrationer och 180 färgfoton som hjälper läsare genom 16 mönster för bärbara och dekorativa tunisiska virka projekt, inklusive wearables för kvinnor, barn och män och sådana hem accenter som en ottoman omslag, kudde och bordstabletter. Stackpole Books publicerade denna lunta i 2009.

Läs Lace Sömmar

Kim Guzman s "lära sig att göra tunisiska Lace sömmar" är en bok / DVD set publicerad av DRG / Annies Attic 2009 som en del av sin "Lär dig att" -serien. DVD video ger steg-för-steg demonstrationer av varje teknik och mönster i boken. Läsarna lär 10 olika sömmar och hur man kombinerar dem för att skapa 10 olika spetsmönstrade projekt.

101 Lätt tunisiska stygn

"101 Lätt tunisiska sömmar" av Carolyn jul och Dorris Brooks är en annan DRG / Annies Attic titel. Den lär läsarna grundläggande stygn innan du fortsätter till popcorn, skal, spetsar, skal och andra konstruktioner. Jul och Brooks utformade mönstren att arbeta med alla storlekar krok. De innehåller instruktioner för att hjälpa läsarna räkna ut hur många stygn de behöver för att kedjan för att skapa alla storlekar projekt de önskar.