Hur man använder gamla bagage för tabeller

Hur man använder gamla bagage för tabeller


Gamla eller vintage bagage med ett hårt fall kan återvinnas för att göra små, trendiga bord med lite extra lagringsutrymme. Du kan gå om detta i ett par olika sätt. Om du har flera stycken av bagage, kan du helt enkelt stapla dem ovanpå varandra för att göra en tabell. Alternativt kan du enkelt bifoga några bordsben till en gammal resväska.

Instruktioner

1 Hitta bagage du vill använda för att göra tabeller. För att bilda en tabell, till bagage du använder behov har ett hårt skal. Om du inte äger en bit av bagage som detta, kolla antikaffärer, sparsamhet butiker och online försäljare som eBay att hitta en.

2 Bestäm hur du stapla ditt bagage. Detta kommer att fungera bäst med en resväska på toppen med en stor platt sida som kan användas för bordets yta.

3 Använd kardborreband för att fästa ihop de resväskor.

1 Hitta väskan du vill använda för ditt bord. Det bör ha åtminstone en plan yta för bordsskivan. Om du inte äger en bit av bagage som detta, kolla antikaffärer, sparsamhet butiker och online försäljare som eBay att hitta en.

2 Mät insidan av resväskan.

3 Skär spånskivor för att passa insidan av resväskan. Du kan göra det själv eller har någon i järnhandeln göra det åt dig.

4 Mät tjockleken på spånskivor, såväl som tjockleken av resväskan (om det är avsevärd) och se till att dina skruvar är så länge som tjockleken av resväskan plus halva tjockleken av spånskivor.

5 Placera spånskivor på en pall, sedan placera resväska upp och ned över den. Detta kommer att pressa spånskivor upp mot resväskan för att göra det lättare för dig att fästa benen.

6 Mark där du kommer att borra hål i resväskan. Bestäm var du vill placera vart och ett av de fyra benen, sedan markera dessa fläckar. Sedan placera de översta plattorna över dessa platser och markera var skruvarna kommer att behöva gå igenom plattan.

7 Borra hål genom resväskan och hälften av tjockleken av spånskivor.

8 Skruva på de översta plattorna.

9 Fäst benen till takplattorna och tabellen är klar!