Svenska Weaving Avstånd

Svenska Weaving Avstånd


Svenska vävning är en handarbete hantverk som blev populär på 1930-talet och 1940-talet. Även känd som huck vävning eller huck broderi, använder den brodertråd som huck frotté tyg. Huck handdukar är en väv evenweave med två vertikala trådar i alternerande rader. Ibland kan det göras på Aida tyg (används för räknade korsstygn) eller Monk tyg, men resultatet är inte riktigt samma sak. Svenska vävning använder en trubbig väv nål, som går under ytan trådar, inte genom dem. Skapa din egen design eller använda en förberedd mönster. Vanliga mönster är Bargello stil med V-former går upp och ner.

Instruktioner

1 Förbered tyget för projektet som du väljer. Hushållspapper är en bra utgångspunkt projekt. Vissa huck frotté tyg är ca 18 inches bred och behöver ingen kapning eller fåll att göra en kökshandduk. Fålla sidorna och ändarna om det behövs. Markera mitten av tyget med en rak stift och planera utformning genom att bestämma hur långt ned tyget stygnen börjar och slutar. Markera de rader som innehåller sömmen området.

2 Dela brodertråd i uppsättningar av tre delar och lämna strängarna så länge som möjligt. Trä nålen med tredelat brodertråd ca 36 inches lång. Drag tråden genom nålen förbi halvvägs.

3 Från och med den markerade mitten av tyget, räkna till den lägsta punkten närmast centrum och kör nål och tråd under två ytan stygn i huck tyget. Lämna ca 18 inches (eller halv tråden) inte dras genom stygn. Detta kommer att vara tråden att arbeta över den andra halvan av tyget.

4 Fortsätt att arbeta den första raden av designen över till slutet av tyget. Du vill ha tillräckligt brodertråd för att arbeta hela raden av designen utan att lägga tråden.

5 Arbetet till slutet, vrid tyget och gå tillbaka genom samma sömmar för en tum. Klipp brodertråd kort där du stoppa tvåradiga stygn.

6 Trä nålen med 18-tums lång brodertråd kvar på andra sidan och skapa identiska raden av design över den motsatta sidan. Kör tråden tillbaka genom designområdet för en tum och trimma tråden nära.

7 Börja med en ny tråd och upprepa processen med en ny rad av sömmar precis ovanför ett just avslutat. Börja alltid med en 36 tum lång tredelat brodertråd i mitten av tyget och lämna hälften av det lös för att arbeta på andra sidan.