Cunningham Clamp Safety

Cunningham Clamp Safety


Människor som har haft prostatacancer eller andra prostata problem vet att det kan vara en störande dribbla efter urinering. Små barn ibland utsätts för inkontinens. Den Cunningham Clamp kan bidra till att minska dessa symtom.

Vad är Cunningham Clamp?

Det pinsamt inkontinens efter prostatacancer eller annan prostataoperation kan göra ditt liv mycket obehagligt. En Cunningham klämma är ett "V" formad anordning täckt med skum för att passa över penis. Det kan dras åt och applicerar ett yttre tryck på urinröret, vilket förhindrar läckage.

Hur det fungerar

Den Cunningham Clamp fungerar genom att applicera yttre tryck på urinröret för att förhindra flödet av urin. Detta innebär att klämma måste utöva påtryckningar runt penis för att vara säker på att det inte finns något läckage. Medan du styr läckage med denna enhet du är också bromsande vener och artärer, vilket kan orsaka permanenta skador.

säkerhetsöverväganden

För att vara säker på att du använder klämman säkert, måste du följa några enkla rutiner. Släpp klämman var två till fyra timmar för att låta urin fly från blåsan; behöll urin kan orsaka infektioner. Placera aldrig klämman nära öppna sår. Använd inte klämma med implanterade penisproteser eller med kvarliggande katetrar. Viktigast kontakta din läkare omedelbart om du har svullnad eller smärta.