Hur man använder Sassafras som Bug Killer

Hur man använder Sassafras som Bug Killer


Även om det har använts för att smaksätta drycker och godis och kommer från ett träd, är sassafras betraktas som potentiellt cancerframkallande. Den starka doften av Sassafras repellerar effektivt buggar och buggar som intar det kommer att dö på grund av att spåra toxiska egenskaper. Buggar vanligtvis behandlas med Sassafras inkluderar löss, vägglöss, loppor, kackerlackor, myror och blackflies. Utnyttja de blad, rötter och olja av sassafras att stöta bort, kontroll och döda samhällen av invasiva insekter.

Instruktioner

1 Blanda bara tillräckligt tvättsprit med sassafrasolja att tunna oljan tillräckligt för att spruta genom en sprayflaska. Häll blandningen i en resa-storlek sprayflaska. Tillsätt en droppe diskmedel och skaka. Olja av pepparmint, afrikansk daisy, tea tree, lavendel, orange eller citronmeliss kan också tillsättas.

2 Spray områden där insekter, såsom vägglöss, har setts. Spraya blad av insekts-angripna växter. Använd spray på huden för att behandla huvudlöss, loppor och att stöta bort myggor. Efter sprutning för att behandla löss, linda huvudet i en handduk i två timmar, sedan schampo. Flera applikationer kan vara nödvändig. Schampo djur efter behandling också.

3 Placera små buntar av Sassafras lämnar hela hemmet för att stöta bort invasiva insekter såsom myror och kackerlackor.

4 Grind torkade Sassafras blad och bitar av rötter i en kaffekvarn. Blanda pulvret med en lika stor mängd av diatomacéjord. Kiselgur består av vassa partiklar som kommer SARGA buggar, men kommer inte att skada människor eller djur.

5 Strö pulvret i områden i hemmet där fel kan ses. Strö pulvret på jorden runt angripna inomhus eller utomhus växter.