Öppna hyllor idéer för kök

Öppna hyllor idéer för kök


Öppet kök hyllor är en trend som kan ge kök en ren, öppen blick. Tricket att dra denna typ av display av är att hålla ditt kök implementerar snyggt och organiserat. Om du har dekorativa plattor som du vill visa upp oftare än bara vid måltider och älskar att hålla livsmedel ute i det fria, är detta stil perfekt.

samordnad porslin

Med öppna hyllor för porslin, du sätter allt på displayen; så det är viktigt att dina rätter presentera en attraktiv bild i lagring samt i bruk. Det enklaste sättet att säkerställa samordningen av tallrikar, koppar, skålar och serveringsfat är att gå alla vita. Denna palett är omöjligt att röra upp och låter dig lägga till bitar från flera samlingar utan att oroa om att hitta rätt nyans. Om du föredrar färgrika rätter, hålla den omgivande föremål såsom väggar och hyllor i neutrala toner för att undvika en skärm som är överväldigande.

Uppklädda Hyllor

Tapetsering hyllor verkar som ett onödigt krångel när du har skåpdörrar döljer allt ditt hårda arbete. Öppna hyllor, men gör det möjligt att sätta alla dessa timmar av noggrant trimma och lägga hylla papper på stolt display. Använd denna möjlighet att betala lite på designer hylla papper. Om du inte kan hitta den perfekta nyansen för hyllorna, anser att måla dem i en iögonfallande färg. Håll fronter av hyllorna ser ganska med en rad av band eller rickrack limmas hyllan ansiktet.

attraktiva Livsmedel

Livsmedel hålls på öppna hyllor ska förvaras attraktivt att hålla ditt kök från att se alltför mycket som en livsmedelsbutik. Sätt spannmål, pasta, ris, pretzels, kakor och andra torra snacks och häftklamrar i kapslar eller burkar. Märk varje med en dekorativ klistermärke på framsidan av behållaren eller en tagg knuten runt toppen med band. Täck toppen av burkar med en kvadrat med tyg fäst med band eller snöre för presentation. Lagra ytterligare lådor och flaskor i korgar eller duk kuber, sorterade efter typ.

kreativa displayer

Ytterligare krimskrams och dekorativa bitar kommer att lägga till det övergripande utseendet på din öppna köket hyllor. Omtänksamt visning av funktionella enheter kommer att hålla utseendet intressant också. Hålla kokböcker mellan attraktiva bokstöd. Stå redskap i kannor eller muggar. Håll färska blommor i servering skålar eller kannor. Mount krokar på undersidan av en hylla för att hänga muggar eller tekoppar. Förvara färsk frukt i soppskålar. Blanda nyckfull samlingar såsom kitschiga salt- och pepparkar och färgstarka glasunderlägg längs hyllorna att lysa upp saker.