Hur man gör en pappers Lamborghini

Hur man gör en pappers Lamborghini


Bilar har fans över hela världen. Om en fläkt inte kan köpa sin favorit naturlig storlek modell kan hon vara intresserade av att ha modeller av bilen runt för att beundra. Ett mycket billigt sätt att ha en modell är att göra ett slut på papper. Det är lätt att hitta gratis och nedladdningsbara papper leksak modell mönster på Internet som kan skrivas ut, klippa och monteras på några minuters tid. Denna uppsats projekt gör också en bra barn projekt för skolan eller en regnig dag.

Instruktioner

1 Sök efter och ladda ner Lamborghini papper mönster från Internet. Webbplatser som ne.jp och epcars.freeweb7.com har modeller av Lamborghini tillgängliga, liksom andra fabrikat och modeller av bilar.

2 Skriv mönstret på glättat fotopapper för att göra slut på bilen ser så verklig som möjligt. Observera att vissa mönster presenteras på A4-papper, som är ett europeiskt pappersstorlek som är något annorlunda än standardstorleken i USA. Se till att dina mönster skrivs ut helt och hållet på det papper du använder.

3 Undersök mönsterutskrifter för information om hur man monterar modellen. Det kan finnas en allmän eller specifik information om montering. Det kan presenteras i diagram eller text, så att du förstår exakt vad som krävs av dig.

4 Klipp ut modellen bitar med sax eller en hobbykniv. Se till att du inte klipper bort flikarna eftersom du kommer att använda dessa för att limma eller tejpa modellen tillsammans.

5 Börja med kroppen i bilen, om det finns mer än en bit, och böjer papperet så att flikarna möts under bilen. Lim eller tejp flikarna tillsammans för att göra modellen börjar se verklighetstrogna. Se till flikarna radas upp med de korrekta motsvarande flikar.

6 Gå vidare till de mindre komponenterna i modellen om det finns mer än ett stycke. Fortsätt limning eller tejpning flikarna tills de mindre komponenter, såsom däck eller fendrar, monteras. Fästa de mindre komponenter till kroppen av bilen tills modellen är klar.