Instruktioner för att göra en Memory Wire armband

Instruktioner för att göra en Memory Wire armband


Memory wire är en stark stål vårliga sträng material som återvänder till sin ursprungliga spiralform efter att bli manipulerad. Gör armband från minnet tråd kräver mycket grundläggande smycken verktyg och till skillnad från andra sträng material, inte kräver exakt dimensionering eller klämmor. Visa upp dina favorit pärlor med en minnes tråd armband och spara pengar på färdigköpta smycken. Experimentera med olika mönster och material samtidigt som armband för dig själv och dina vänner.

Instruktioner

1 Skär en längd av minnestråden för ditt armband. Skär en enda spole för stora skrymmande pärlor eller flera spolar för mindre pärlor.

2 Håll ena änden av minnestråden i din rundtång och vrid ut och bort från spolen för att bilda en slinga runt tång. Denna slinga fungerar som en propp som du sträng pärlor på tråden. Inte stänga helt slingan.

3 Trä diverse pärlor på minnestråden. Ordna din pärlor i ett mönster, eller slumpmässigt för en mer eklektisk utseende. Alternativt, utrymme större bränn pärlor mellan utsäde pärlor i en komplementfärg. Lägg pärlor tills en halv-tums bit tråd kvar.

4 Upprepa böj med den andra änden av minnestrådspole, som lämnar slingan något öppna.

5 Lägg en sträng till en headpin och böja tråd över pärlan till en nära 90-graders vinkel. Håll kabeln på kurvan med dina rundtång och linda tråden runt tång för att bilda en slinga. Centrera slingan över headpin och håll den med din kedja tång medan inslagning återstående tråd runt basen av slingan. Upprepa med den andra headpin.

6 Fäst öglan på toppen av den första headpin till slingan vid en ände av minnestrådspiralen. Kläm slingan stängd med din kedja-tång. Fästa den andra headpin till den andra änden av minnestråden.