EyezMaze fusk

EyezMaze fusk


I "Grow" serie av Flash spel från utvecklaren Eyezmaze, du klickar på ikoner på skärmen för att lägga till objekt i spelområdet, där de växer i nivå och interagera med varandra. Föremålen ska väljas i en viss sekvens för att lösa pusslet och slutföra ditt mål för spelet, som är okänd för dig när du börjar. Genom upprepad uppspelning kan du se hur de pusselbitarna arbetar tillsammans, men om du fastnar, kan vissa fusk hjälpa dig att slutföra de Eyezmaze spel.

"Grow" Version 1

Den första "Grow" Spelet har över ett dussin olika möjliga slut och, till skillnad från senare spel i serien, är inte ett spel som du kan vinna eller förlora. Varje val du gör resulterar i ett annat resultat.

"Grow" Version 2

I detta spel, en serie av geometriska former blir till nötkreatur, som kommer tillsammans i slutet för att bilda en robot. Den korrekta sekvensen är "Cone", "Cube", "Papper", "Cylinder", "hål" och "Sphere".

"Grow" Version 3

"Grow" version 3 har två möjliga lösningar, var och en med sin egen slut. En sekvens är "Ladder", "Cube", "Boll", "Mountain", "ägg", "Pipe", "Propeller", "Tornado", "Gear", "Plate", "Rocket" och "Screen "som lyfter din klot i skyn. Den andra slut, uppnås genom att använda sekvensen "Propeller", "Mountain", "Pipe", "Tornado", "Gear", "Rocket", "Cube," Screen "," ägg "," Plate "," Ball "och" Ladder "kulminerar med skapandet av en brand drake och en robot som går längs ett tåg spår.

"Grow RPG"

Här är ditt mål att bygga upp världen för att hjälpa en krigare kamp en demon, som också kan växa fler fiender för dig att slåss. Byggnaderna i spelet kommer att ge din äventyrare med platser för att läka och uppgraderingar köpa vapen för att kämpa mot monster. Rätt ordning för "Grow RPG" är "House", "träd", "Castle", "Vatten", "Tower", "Rock", "skatt" och "Stairs".

"Grow Cube"

I "Grow Cube," du försöker skapa ett monster, och du behöver nivå upp era män, så att du har tillräckligt med händer för att få allt arbete. Det finns 10 ikoner i spelet, och den korrekta sekvensen för "Grow Cube" är "Man", "Vatten", "växter", "Bucket", "Tube", "Fire", "Skål", "Bone" "Spring" och "Ball".

"Grow Tower"

Målet med detta spel är att växa ditt torn till en höjd av 27 fot, så att du kan slå på en glödlampa, som övergår i solen. Ordern är "grå ruta med röd knapp", "Yellow pot", "tegelstenar", "Land" och "Planter". När den sista uppsättningen av animationer utspelar sig, får du en sjätte ikonen - en liten Horned varelse. Som det nivåer upp, blir det en mänsklig gestalt, som aktiverar solen.