Hur man bygger en ramp för en utomhus skjul

Hur man bygger en ramp för en utomhus skjul

Hur man bygger en ramp för en utomhus skjul

Med en utomhus skjul är obligatoriskt för alla husägare som planerar på att lagra utomhus verktyg, särskilt de med hjul. Men att behöva lyfta dessa verktyg eller behöva "pop en wheelie" för att lagra dessa verktyg i skjulet är kontraproduktivt. Att bygga en ramp för att underlätta lagringsprocessen är en måttligt lätt projekt, en som ska ta upp mer än två timmar av din tid, och hålla dig från att anstränga ryggen.

Mät det område där du ska installera rampen. Se till att rampen är inte för kort, vilket kommer att göra det alltför brant, eller för lång, vilket kan bli ett hinder eller omöjligt att vika utom synhåll, om du väljer att gå den vägen.

Bestäm vilken stil ramp. Du kan bygga en statisk ramp, en som inte rör sig, en flyttbar ramp eller en hopfällbar ramp.

Konstruera ramen. Använd 2x4s för ramen, och sedan bifoga det till stallgolvet, längst ned i dörrkarmen.

Fästa ramen till skjulet. Om du bygger en statisk ramp, använder 2x4 tornera galgar, och säkra en 2x4 under tornerspel för att säkra den. En borttagbar ramp är fäst på samma sätt, förutom att det inte är säkrad till skjulet. En hopfällbar ramp fästs med tunga gångjärn. Fäst gångjärnen där toppen av rampen möter stallgolvet, och se till att det finns tillräckligt med utrymme så att rampen kan vika upp i skjulet.

Avsluta rampen genom att fästa de plankor som det. Gå med hög kvalitet, väderdäck material, särskilt för ramper som utsätts för väder och vind. Fäst halksäker grip material till det, för att förhindra olyckor vid rampen är våt.

Saker du behöver

2x4s golvmaterial Borra Måttband Sladdlös borrmaskin / skruvdragare Fick syn på Nivå 2X4 balkskor däck skruvar