Hur man fäster tyll och ljus till ett tak

Hur man fäster tyll och ljus till ett tak


Tak drapering är ett populärt sätt att lägga elegans till en tråkig eller ointressant rum. Fästa tyll och ljus till ett tak är en tidskrävande uppgift som om det görs rätt ger ett rum en mjuk glöd som utstrålar romantik. Beroende på det utseende du går för du kan använda tyll eller engelska nät för detta projekt. Tyll är billigt men är också stel medan engelska nät är mjuk och mer flytande. Antingen tyg val kommer att se bra ut med vita sträng ljus. Tak drapering kan användas för att dekorera bröllop arenor, fester, danser och sovrum. Fråga plats manager om reglerna för att hänga saker från taket innan det här projektet.

Instruktioner

1 Hitta mitten av taket. Mät sex lika poäng från centrum av taket på väggarna. Markera de sex punkter med en bit av målartejp.

2 Skär sex delar av tyll till 6 fot längre än mätningarna. Lägga tyll sticker ut platt.

3 Lägg en sträng av vita sträng lampor i mitten av varje sträng av tyll. Knyt lamporna till tyll var 12 inches genom att trä twist band eller snöre genom hålen i tyll och upp runt de lätta sladdar.

1 Lägg ut tyll med de anslutna lamporna från mitten av rummet ut till den första punkten märkt med målartejp. Placera tyll så ändarna av lampor som ska anslutas till förlängningssladdar är närmast väggarna. Anslut lamporna till elektriska sladdar om det behövs.

2 Ställ din stege i mitten av rummet. Ta en ände av tyll med dig uppför stegen. Wrap en twist slips eller snöre runt närmast strålen. Lyfta av takpaneler på båda sidor om balken, glida dem bort från balken. Håll i slutet av din tyll upp till balken. Wrap en twist slips runt tyll och upp över balken. Twist ändarna av plastbandet så att de håller tyll säkert. Upprepa tills alla ändar tyll är anslutna i mitten. Lyft takpaneler upp och skjut dem på plats.

3 Placera stegen under punkt märkt med målartejp. Ta den andra änden av tyll med dig uppför stegen. Hitta närmaste balk. Puff som takpaneler på sidorna av balken upp och över för att avslöja sidorna av balken. Ta slutet av tyll och tryck mot balken. Wrap en twist slips runt tyll sedan upp och över balken. Twist ändarna av slips över strålen för att säkra tyll. Lyft takpaneler upp och skjut dem på plats.

1 Fråga säljaren manager vilken typ av fästelement kan användas på taket. Krokar som är skruvade i taket eller borttagbara krokar kan båda användas för detta projekt.

2 Fäst en stor krok till mitten av rummet med hjälp av en stege. Placera sex flyttbara krokar lika runt en armatur om det finns en i mitten av rummet. Använd inte skruv krokar runt elektriska ledningar eller takarmaturer eftersom skruven kan fordom skruvas in i en tråd som orsakar elektriska stötar.

3 Placera krokar på varje punkt märkt med målartejp.

4 Skapa en hängare genom att linda ett snöre runt vardera änden av tyll och ljus dubbel knyta den. Binda de fria ändarna av strängen tillsammans för att skapa en slinga.

5 Fäst tyll och ljus till mitten av taket. Ställa in stege i mitten av rummet. Bringa ändarna av tyll upp till den stora mitthake (s.) Loop strängen hängare över kroken för att säkra tyll till taket. Upprepa tills alla tyll ändar är ansluten till mitt kroken.

6 Fäst tyll och ljus till krokarna runt i rummet. Placera stegen i en krok. Bringa änden av tyll upp för stegen med dig. Loop strängen hängare runt kroken för att säkra tyll och ljus i taket. Upprepa runt i rummet tills all tyll och lamporna fäst i taket.