Utrotningshotade djur i tempererade gräsmarker

Utrotningshotade djur i tempererade gräsmarker


Hittade i de inre regionerna i de flesta världsdelar, tempererade gräsmarker hus många utrotningshotade djur. Kännetecken för tempererade gräsmarker har platt eller lätt kuperad terräng, och riklig gräs. En av de främsta orsakerna till djur förstörelse av livsmiljöer i gräsmarker är jordbruk - bönder väljer platta gräsmarker för sina gårdar eftersom terrängen, i samband med bevattningssystem, ger tillförlitliga och stora gårdar.

Prairie Chicken

Enligt Enchanted Learning, Prairie kyckling (en typ av bullriga, vilda skogshöns) bor i gräsmarker i Nordamerika, livnär sig på gräshoppor, frön och blad. Liksom andra fåglar, de kläcks ur ägg och växa till cirka 1,5 fot lång. Utrotning plågar Prairie kyckling på grund av jordbruk och förändringar i den naturliga miljön i amerikanska gräsmarker. Tyvärr för Prairie kyckling, de inte flytta, vilket innebär att så länge jordbruksmark urholkar gräsmark landskapet kommer fågelns befolkningsminskningen fortsätta.

Eremitibis

Enligt Birdlife International, är majoriteten (95 procent) av de eremitibis befolkning centrerad i Marocko. Identifieras genom sin långa och taggiga krage är eremitibis en tyst, mestadels svart fågel med en röd, feather ansikte och huvud. Birdlife International placerat fågeln på dess "akut hotade" -listan, betyder utrotning är praktiskt taget oundvikligt för fågeln om det inte finns någon intervention för att spara det. I själva verket, Birdlife International uppskattar 2010 eremitibis befolkningen att vara 210.

Afrikansk vildhund

Den afrikanska vildhunden är ett utrotningshotat djur som bor i centrala Afrika söder om Sahara. Storleken på en liten schäfer, har den afrikanska vildhunden rundade, snarare än spetsiga, öron och fläckiga eller prickig rockar som varierar i färg från beige till svart. Barnens Planet placerar befolkningen av afrikanska vildhundar på mellan 2000 och 5000, med många i fångenskap. Befolknings förluster för afrikansk vildhund kommer från reduktion av habitat storlek och infektiös förgiftning av människor.