Hur man köper utländska statsobligationer från Brasilien

Hur man köper utländska statsobligationer från Brasilien


Utländska statsobligationer är utländsk medborgare statsskulder som säljs till investerare på en konstant räntesats. Många investerare väljer statsobligationer eftersom de representerar en låg risk investering. Idag, tillväxtekonomier erbjuda högre räntor på grund av deras snabbväxande ekonomier. Brasilien har idag en av de snabbast växande ekonomierna i världen, men landet har större stabilitet än många andra utvecklingsländer. Brasilianska statsobligationer är attraktiva för investerare, men att köpa dem är mer komplicerat än att köpa andra obligationer.

Instruktioner

1 Kom upp med medel för din initiala investering. I de flesta fall krävs en investering på minst £ 65.000 för att köpa utländska statsobligationer. Minsta investering är vanligen beroende av mäklarfirman, men det är ofta i sexsiffrigt sortiment. Överväga att arbeta med en partner att dela upp kostnaden för det ursprungliga köpet.

2 Shop för en mäklare som kan sälja dig en brasiliansk statsobligation. I allmänhet gör dessa obligationer inte visas för inköp på mäklare webbplatser. Om du redan har ett mäkleri konto, ringa en representant för att ta reda på vad det innebär att köpa brasilianska statsobligationer. Om du inte har ett checkkonto, ring stort lager mäklarhus för att avgöra om de erbjuder obligationerna.

3 Leta efter de bästa villkoren för att köpa brasilianska statsobligationer. Många investerare föredrar att arbeta med etablerade mäklarhus för ovanliga investeringar såsom utländska obligationer. Också överväga att kontakta mindre mäklarhus eller webbplatser som är specialiserade på utländska statsobligationer. Ta reda på hur mycket initial investering du behöver, vilka uppdrag är laddade, och om det finns några andra avgifter som är involverade i att investera där. Din mäklare bör kunna hantera hela transaktionen för dig.

4 överväga andra sätt att göra investeringar med låg risk i Brasilien om du inte kan köpa Brasiliens statsobligationer. Det finns flera börshandlade fonder som inrättats för att följa den brasilianska ekonomin. Dessa medel handlas på New York Stock Exchange och är mycket lättare att köpa än statsobligationer. anser också obligationer utgivna av brasilianska företag, som är lättare att köpa än statsobligationer.