Icke-lövfällande Xeriscape Buskar

Icke-lövfällande Xeriscape Buskar


Med den ökade efterfrågan på samhället begränsade leveranser vatten har xeriscaping blivit ett populärt trädgård val. Många trädgårdsmästare söka icke-lövfällande buskar att erbjuda året runt färg intresse. De finns i en mängd olika storlekar för att passa in i alla landskap utrymme.

fördelar

Vintergröna buskar, såsom enar och boxwoods, kan erbjuda landskapet ägaren enkelt underhåll. De kräver vanligtvis begränsad vatten, mycket liten putsning, om någon, och de trivs i näringsfattiga jorden.

Identifiering

Icke-lövfällande buskar har antingen bredbladiga eller har nålliknande bladverk som de behåller året runt. De kan kasta några barr eller löv som nya växa i, men den fallna bladverk är knappt märkbar. Valet av icke-lövfällande buskar innebär att trädgårdsmästaren inte kommer att ställas inför kratta en stor mängd blad.

typer

Ett flertal vintergröna buskar erbjuder året runt lövverk intresse och blommor. Yucca är ett idealiskt xeriscape val med stora, slående blomma spikar varje sommar, enligt hållbara källor. Många buskar också sport bär, såsom enar och dvärg hollies, som avgudad av vilda djur och fåglar.