Hur slopa restriktionerna för en Roketa 50 cc Scooter

Hur slopa restriktionerna för en Roketa 50 cc Scooter


Nästan alla 50cc skotrar på marknaden idag har någon form av begränsning av dem på grund av federala lagar och Roketa modellen cyklar är inget undantag. Djupt inne mopeden, det finns en tvättmaskin som skapar utrymme mellan variatorn och den främre remskivan, vilket acceleration, prestanda och toppfarten att bromsas. Ta bort denna bricka är ett utmanande projekt, och kräver åtminstone ett par timmar att göra. Dessutom behöver du en slagnyckel eller variator hållare i din verktygs arsenal.

Instruktioner

1 Ta bort Roketa s cykelställ. Demontera bulten säkra den till cykeln med din hylsnyckel. Du behöver inte att helt ta bort skruven från cykelställ; efter att lossa bulten några varv, bör du kunna dra cykelställ ur hållaren.

2 Ta bort plast variatorn fallet. Detta fall har tre bultar som fäster den, och det ligger direkt ovanför cykelställ. Försiktigt ryck på plast kanterna när bultarna har tagits bort för att få bort det från cykeln.

3 Ta bort skruvarna som håller fast luftintaget fläkten variatorn. Fläkten är framför variatorn, och det måste tas bort för att få tillgång till variatorn. Det finns sex bultar i alla; tre på toppen, och tre på undersidan av fläkten. Ta bort dem alla.

4 Koppla ur remskivan från hela variator systemet. Detta kommer att behöva göras med hjälp av antingen en slagnyckel eller ett varitor hållare. Remskivan kommer att vilja vända med en normal nyckel. Om du använder en mutterdragare, helt enkelt ta bort den enda bult som håller remskivan på den. Ju snabbare hastighet mutterdragaren kommer att ta bort det tillräckligt snabbt. När du använder en variator hållare, placera hållaren på variatorn med vänster hand och ta bort centrumbulten med hjälp av en hylsnyckel i höger hand.

5 Dra av variatorn, och ta bort mittdistansbricka. Omvänd stegen ovan för att sätta allt tillbaka tillsammans och få rida igen.