Whiskey Barrel Idéer

Whiskey Barrel Idéer


Whisky fat har en mycket distinkt och rustikt utseende till dem. Överklagandet av tunnorna är att de åberopar en känsla av södra charm och nostalgi. Att sätta whisky fat att använda hela huset kan leda till unika dekorera alternativ som kan endast åstadkommas med hjälp av fat.

container Gardening

Whiskey fat kan lätt omvandlas till behållare för användning runt gårdar, uteplatser och andra utomhusområden att växa ett sortiment av växter och blommor. För djupt rotade växter eller i stora områden, bör du använda den fulla höjden av cylindern och har stora växter som växer ut ur toppen. Att använda för mindre displayer, skär tunnan ner i höjd och använda bottendelen för att hålla växter. Använda whiskey fat plantageägarna ger en känsla av rustik charm till någon uteplats.

regn Collection

Fullstora whiskey fat kan placeras utomhus som ett unikt och attraktivt sätt att samla regnvatten för senare användning i vattning. Om du vill använda pipan på detta sätt, skär av toppen av cylindern och placera en skärm över den för att hjälpa avvärja nötkreatur och skräp från att samlas inuti. Ställ fat i ett öppet område för att samla regn som faller. Använda en skopa, sifon eller liten hink för att transportera vatten från cylindern för att din trädgård som behövs.

möbel

Whisky fat, mycket distinkta i sin form och färg, kan lätt omvandlas till provisoriskt eller permanent möbler för dem med en sydlig utsmyckning stil. Full storlek fat kan täckas ovanpå eller vänster i takt om pipan är i gott skick för att användas som en pub bord. Dessutom kan fat skäras ned till kortare höjder, vänds och används som slut eller soffbord. En alternativ möbler användning för whisky fat är att ha insidan rensas ut, fodrad med tyg eller färg och används för lagring av utomhus eller inomhus.

ved

För dem med extra whiskey fat som inte används för andra ändamål, det finns sätt att återvinna dem. Det enklaste sättet att återvinna det är att skära pipan ner i mindre bitar för användning i bränder. Veden, som vanligtvis är gjord av ek, kan användas för utomhusbruk lägereldar, eldstäder eller inomhus för en vedeldad spis. Ytterligare en fördel med att använda en whiskey fat för ved är lukten som avges från träet. Kombinationen av ek tillsammans med lätt anstrykning av whiskey är betryggande under kyliga nätter.