Hur man organiserar en Ladies lunch

Hur man organiserar en Ladies lunch


Damer luncher är lunch händelser som tillåter kvinnor att träffas på en restaurang eller någons hus för en timme eller två av socialisering. Luncher kan vara rent för att ser vänner, eller de kan vara värd som en arbetslunch session för kvinnor som planerar välgörenhet eller insamlingar. Organisationen av lunchen brukar uppdrag av en kvinna som vill få ihop gruppen.

Instruktioner

1 Välj en lunch plats. Tänk om tidigare lunch inställningar och om de fungerade bra eller inte. Om du inte njuta av en särskild restaurang för en lunch i det förflutna, hålla den från din lista. Bestäm om du vill vara värd för lunch på ditt hus och har det tillgodoses. Fundera på hur många kvinnor som du kommer att bjuda in.

2 Gör en lista av damerna som du vill bjuda in till lunch.

3 Granska din kalender eller kalender och välja ett datum och tid för lunch. Eftersom du är programledare, är det viktigt för dig att välja ett datum och tid som fungerar för dig, och sedan kolla med dina gäster att se om de kan göra lunch. Det är viktigt att tänka på vad som händer runt tidpunkten för din lunch datum. Till exempel, om du vill kasta lunch under en semester helgen, kan dina gäster har motstridiga planer. Om du planerar lunchen runt en hektisk tid på året, vara flexibel och välja en annan tidpunkt.

4 Bjud damerna. Välj en lämplig inbjudan metod, såsom att kalla dem på telefon, e-posta dem, SMS dem eller skicka formella inbjudningar med posten. Syftet bakom lunch kommer att avgöra hur avslappnade eller formella att göra dina inbjudningar. Om du är värd en damer luncheonen som en fundraiser eller en arbetsgrupp, gå mer formell väg genom att skicka inbjudningar eller göra telefonsamtal.

5 Ställ en RSVP datum för gästerna du bjuder in till lunch. Ett RSVP datum ger dem tid för att avgöra om de kan göra det, och det gör att du tillräckligt med tid att kontakta restaurangen att göra bokningen för gruppen lunch. Eller, om du har lunchen i ditt hem, det ger dig tillräckligt med tid i förväg för att komma överens med en cateringfirma.

6 Håll en lista över dem som säger att de kommer att delta i lunchen. Håll en annan lista över dem som tyvärr inte kan göra det. För formella händelser, är det bra etikett att skicka ut noter till dem som inte deltar efter lunchen, säger något som "Vi har saknat dig på lunchen, och hoppas att du kan ansluta sig till oss nästa gång." För informella luncher, är detta steg inte nödvändigt.

7 Kontakta restaurangen när du får den slutliga styrka och göra bokningar på din lunch. Om du vill dekorera bordet för lunch, be restaurangen vilka typer av bordscenter de har som standard, och om de gör att du kan sätta i din egen. Gör arrangemang med en florist om du vill ta med i dina egna blommor center.

8 Anländer till lunch plats tidigt och välkomna dina gäster när de anländer. Det är i fin form för dig att vara den första där, eftersom du var den som organiserade lunch.

9 Tack alla för kommande i början eller slutet av lunchen. Gör en skål för alla underbara damer vid bordet.