Hur man beställer en Prom Party dekoration Katalog

Hur man beställer en Prom Party dekoration Katalog


Senior balen är en viktig händelse i en ung vuxen liv. Firar senior prom med ett spännande och vackert dekorerade parti är ett bra sätt att hedra denna händelse. Om kan vara svårt att veta hur man kan inreda en bal parti. Lyckligtvis finns det företag som har skapats som har ägnat sig åt att sälja specialiserade part dekorationer. Du kan beställa dekorationer på nätet, men om du vill bläddra igenom dekoration uppsättningar hemma måste du veta hur man beställer en katalog från en part dekorationer företag. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att beställa din prom part dekoration katalog.

Instruktioner

1 Gå till Stubbar Prom bolagets hemsida (se Resurser nedan). På huvud webbsidan, klicka på länken högst upp på sidan med titeln "gratis katalog." Det ligger intill bolagets telefonnummer, som är den andra länken från vänster.

2 Fyll i katalogen beställningsformuläret, inklusive ditt namn och leveransadress. Längst ner på skärmen, skriv in hur du ligger företaget. Detta kommer att hjälpa företaget vet de bästa sätten att annonsera och marknadsföra sina varor. När du är klar med att fylla i katalogbeställningsformuläret, klicka på knappen "Skicka".

3 Vänta någonstans från 7 till 10 dagar för din Stubbar Prom katalog att komma fram. När du har bläddrat katalogen kan du beställa genom att använda pappersbeställningsblankett, som ligger inom katalogen, eller så kan du beställa via telefon med hjälp av telefonnumret tryckt på baksidan av katalogen.