Hur man installerar ny matta med stoppning Bifogat

Hur man installerar ny matta med stoppning Bifogat


Nya mattor skapar en duk för ett helt nytt rum. Däremot kan installera traditionell mattor och dyna som en gör-det-själv-projekt visar sig vara svårt för en oerfaren person. Ett annat populärt alternativ är att installera mattor med stoppning redan fäst, även känd som gummi-backed mattan. Denna syssla kräver inte så mycket intensivt arbete eller komplicerade verktyg som en traditionell matta installation och tar ut mycket av gissningar om installationsprocessen i jämförelse med traditionella mattlösningar.

Instruktioner

1 Ta bort alla möbler från rummet. Se till att rummet är fri från alla gamla golv, skräp, och att det inte finns något som hindrar installationen av mattan.

2 Ta bort alla sko gjutning med hjälp av en kofot och hammare. Skon formen är den fjärdedel tum rund bas som skär baskortet och golvet. Det är inte nödvändigt att ta bort golvlister. Noggrant avlägsna kvartsrund kommer att tillåta tillräckligt med utrymme att manövrera mattan på plats, vilket ger dig tillräckligt arbetsyta och enkel installation.

3 Ta bort dörrarna i rummet genom att stiften från gångjärnen. Med hjälp av en tunn skruvmejsel trycker stiften ut med en hammare. När du har tagit bort stiften, kommer dörren att falla, så håll ett fast grepp.

4 Mät det område där du planerar att installera mattan. Mät en rak linje från mitten av dörröppningen till den motsatta väggen, sedan från det inre av garderoben på väggen inför motsatta på andra sidan av rummet. Mätning exakt kommer att ge dig en uppfattning om hur många kvadratfot matta du behöver köpa, samt ge dig en möjlighet att förklippt mattan för att passa utrymmet.

5 Skär mattan för att passa utrymmet med en mattkniv. Var noga med att skära mattan fyra till sex inches större än rummet där du ska installera den. Med en vass kniv i brukskniv är viktigt. Det kan vara nödvändigt att ersätta bladet ofta så att en skarp kant under installationen.

6 Sätt dubbelsidig matta tejp runt omkretsen av rummet. Mattan band fungerar som ett slag ombord, och håller bandet till underlaget. Med hjälp av tejp, skapar 12 tum x 12 tum korsar varje fyra fötter i mitten av endast rummet. Det finns ingen anledning att göra detta för hela rummet. Bandet behöver bara placeras på kanterna och i mitten av rummet. Ta inte bort det skyddande höljet på bandet.

7 Ta mattan i rummet och placera den i installationsområdet. Låt eventuellt överskott av nedskärningarna butt upp mot väggen. Överskottet kommer att trimmas under installationen.

8 Börja installationen längs den längsta väggen. Vik mattan på mitten över sig själv. Ta bort locket från tejpen, rulla mattan ut på toppen av bandet. Limmet från bandet fastnar på mattunderlag snabbt, så det är viktigt att vara så exakt som möjligt och att gå i en rak linje. När mattan är på plats, jämna ut och trimma kanterna på väggen med en mattkniv. Med hjälp av en styv spackel, veck mattan intill väggen och trimma den jäms med väggen med en 90-graders vinkel. Upprepa processen för den andra halvan av rummet.

9 gå på mattan vid kanten av rummet. Detta kommer att hjälpa mattan att ligga platt på bandet. När mattan är på plats, byt skon gjutning genom att spika det på plats igen. Måla över alla områden där spikhuvuden är utsatta, och installationen är klar. Slutligen, byt gångjärnstapparna att rehang dörrarna.