Det bästa sättet att rengöra vit linoleum

Det bästa sättet att rengöra vit linoleum


Vit linoleumgolv lägga till en ny skärpa till ett rum. Med tiden kan den vita golv blir smutsiga från konstant gångtrafik. Smutsen maler i linoleum, vilket gör det svårt att ta bort med vanlig damm moppning. Linoleum golv kräver en renare som kondenserar grime så en fuktig mopp kan dra från ytan. Ge vit linoleumgolv tillbaka sin gnistrande glans genom att rengöra den ordentligt.

Instruktioner

1 Ta bort stolar och mattor från den vita linoleumgolv. Dammsuga golvet med en sopmaskin som inte har någon slagstång. Placera den tunna munstycksaggregatet på sopmaskinen och vakuum i trånga utrymmen mellan och under apparater i ett kök eller under möbler i andra områden i hemmet.

2 Fyll en stor sprayflaska halvvägs med varmt vatten. Fyll det resten av vägen med vit vinäger. Skruva munstycket på toppen av flaskan och skaka. Fyll en hink med varmt vatten för att skölja.

3 Spraya vinäger blandningen på en 6-fot-för-6-fotdel av linoleumgolv, med början vid en ände av rummet. Fukta moppen med sköljvattnet. Glide moppen över den våta linoleum, rengöring smuts och rengöringsblandningen från golvet. Skölj moppen i hink med vatten och vrida ur överflödig vätska. Spraya nästa avsnitt av golvet och fortsätta rengöring. Byt sköljvattnet som den blir smutsig.

4 Torka golvet med en frotté eller låt den lufttorka.