Hur man använder Dremel verktyg för routing Inlägg

Hur man använder Dremel verktyg för routing Inlägg


Inlägg används för att täcka oönskade områden av trä eller lägga till skönhet och hantverk till dina träslöjd projekt. Vanliga inläggsmaterial inkluderar abalone, pärlemor, sällsynta eller färgade skogen och metall. Inlägg kan vara färdiga med förutbestämda former och djup eller anpassad skapats för specifika behov och användningsområden. Den roterande Dremel-verktyg kan transformeras med dykfrästillsats till en mångsidig och kraftfull hög hastighet router och inlaga verktyg.

Instruktioner

1 Fäst Dremel dopp router bifogad fil. Skruva den svarta locket omsluter spindeln. Sitta roterande Dremel verktyget i steget router fastsättning och säkra på plats med Dremel skiftnyckel.

2 Välj rätt bit för att dirigera inlägg. Tryck på låsknappen på Dremel kropp och sätt i Dremel 650 raka fräs eller en liknande liten, rak fräs. Säkra bit med Dremel skiftnyckel.

3 Välj eller göra din inlaga bit. Om du använder en färdiga inlaga bit fortsätta till steg 4. För att göra en egen bit, rita eller spåra konturerna av mönstret på en panel av trä. Inlägget trä kan inte vara tjockare än trä som det kommer att sitta i. Justera djup kontrollerna på kroppen av fäst att ställa in routerns bit till ett djup som kommer att skära igenom inlägget panelen. Slå på Dremel verktyget och skär ut virket mönstret genom att spåra den yttre raden av inlägg form. Lätt sand inlägget att avlägsna ojämna kanter.

4 Förbered trä för att ta emot inlägget. Håll ned inlägg i den position du vill ha den. Spåra konturerna av inlägget i träets yta med hjälp av tre företag går med skalpell. Ta bort inlägg och exakt spåra konturerna med en penna för att skapa en mörkare linje som är mer synliga när routing.

5 Ta bort virket från den inlaga området. Mäta höjden på inlägget stycket och ställ in djupet på dykfrästillsats kropp för att matcha. Ställa in Dremel routern över det område som skall inläggningar. Slå på Dremel och tryck ner på den bifogade filen för att ställa in bit i träet. Sluta routing när allt virke avlägsnas från inlaga området. Oroa dig inte om någon trä kvar i hörnen eller skarpa punkter inlägget området.

6 städa upp inlägg hålet. Använd mejsel och trä eller gummihammare för att noggrant avlägsna formen återstående trä. Utgå från konturen av inlaga mönster med varje slag. Mejsel tvärspannmåls sidor innan långkornigt sidor. Använd 150-slippapper för att avsluta hålet interiör.

7 Fäst inlägg. Placera liten mängd trälim i hålet. Sätt inlägget och stadigt in den i utrymmet. Placera en bit skrot trä över inlägget och träffade baksidan av den med klubban för att avsluta installationen.

8 Avsluta arbetet. Låta limmet torka och sand toppen av inlägget med säden tills den är i jämnhöjd med den omgivande ytan.