Hantverk med pop toppar

Hantverk med pop toppar


Även om du kanske återvinna dina aluminium läskburkar, kan du spara pengar och miljö genom att bryta bort fliken toppar först. Du kan använda fliken toppar att göra allt från ringar till kedjan bälten, vilket sparar pengar på hantverk och tillbehör. Spara flikarna också hjälper miljön genom att visa dina barn hur de kan återanvända bruksföremål. Om lär sig tidigt, kommer de att skapa en vana som kommer att pågå i vuxen ålder.

Kan-Do Örhängen

Dessa enkla tab-topp örhängen fungerar bra som ett hantverk för alla åldrar. Du behöver hook örhänge krokar och ett par flik toppar. Helt enkelt glida fliken toppar i hopp ringar på örhänge krokar, och du har ett par nya örhängen. Om du har några extra papper och tråd kringspridda, krypa tråden i små ringar, cirka 1/8 tum i diameter. Rulla papperet i pärlor och suspendera pärlorna från pop flikar med tråd och hoppa ringar. Du kan även ansluta flera pop flikar tillsammans för att skapa mycket långa örhängen.

Pop Tab Flower

Lite daises tillverkade av läsk kan dra flikar har en delikat, men industriella tillbehör för någon ung dam. Farkosten börjar med fyra dragtungor anordnade som ett plustecken, med de nedre hålen i flikarna uppradade för att skapa ett centralt hål i blomman. Ribbon, broderitråd, eller till och med remsor av tyg vävt in och ut ur det centrala hålet och mellan pop flikarna skapar mitten av blomman och hålla flikarna tillsammans. När du är klar kan du fästa blomma till ditt slag med en bar stift tillbaka, limma den till en ring tom eller bifoga det till ett hårspänne.

punker Armband

Detta hantverk fungerar särskilt bra om du har flera olika färger av dragflikar. Vissa företag producerar färgade dragflikar på sina drycker; du kan hitta rosa, grönt, blått och även lila om du dricker rätt läsk. Båten börjar med en sträng av dragflikar förbundna med små metall hoppa ringar. Strängen bör vara tillräckligt lång för att gå runt handleden. Lägg till en andra sträng av dragflikar, parallellt med det första, med fler hoppa ringar. Dessa ringar ska ansluta flikarna i den andra strängen till varandra medan flera ringar ska ansluta den andra strängen till den första. Bygg ditt armband tills det är så bred som du vill ha det.

kedjad

Detta hantverk fungerar bra för äldre tonåringar och unga vuxna. Eftersom dragflikar ser redan lite som kedjelänkar, är det inte ett långt sträcka att förvandla dem till kedja halsband, bälten och armband. Sekatörer skär genom toppen och botten av flikarna lätt, att bara skapa en liten öppning. Stack tre flikar ovanpå varandra så att deras klippt öppningar radas upp. Förvandla en fjärde fliken upp på kanten och glida igenom de tre öppningarna på vänster ändar staplade flikarna. Skjut två flikar i samma plats, skapa din första två kedjelänkar. Bygg din kedja detta sätt tills det är tillräckligt lång för dina ändamål.