Hur slopa restriktionerna för en 50cc skoter

Hur slopa restriktionerna för en 50cc skoter


Derestricting din 50cc scooter gör skotern att accelerera snabbare och färdas med en högre topphastighet; Detta leder till en säkrare och enklare rida på större vägar. De flesta 50cc skotrar begränsas av placeringen av en distansbricka i drivlinan systemet, även känd som variatorn systemet. Ta bort denna bricka kan scooterns variatorn systemet skall fungera vid sin fulla potential, vilket ökar skoter acceleration och toppfart.

Instruktioner

1 Ta bort cykelställ från sidan av scooter: Dra ut sprinten som fäster cykelställ vid sidan av skotern. Du kan behöva lossa bulten i slutet av stiftet något innan du drar ut.

2 Öppna variatorn systemet genom att först ta bort plastintaget täcker - beläggningen är ofta fäst på utsidan av variatorn system med två eller tre bultar som kan avlägsnas med hjälp av en hylsnyckel.

3 Drag av locket metallen från variatorn systemet - locket är säkrad med sex bultar runt utsidan hos variatorn fallet; tre av dessa bultar är belägna på toppen av locket, och tre är placerade på botten. Ta bort skruvarna med en hylsnyckel, som du skulle bultarna som håller en däcksfälg på plats, genom att växla mellan övre högra, nedre vänstra, övre mitten, botten mitten, längst upp till vänster och längst ned till höger.

4 Fäst främre remskivan med en bandnyckel. Remmen runt hjulet och dra åt den. Placera handtaget på bandnyckel under den bakre remskivan, så att den kommer att kila fast nedanför hjulet när man skruva loss bulten som håller framhjulet på plats.

5 Lossa och ta bort skruven som håller den främre remskivan på plats med hjälp av en hylsnyckel, innan den främre remskivan från variatorn systemet.

6 Ta brickan från främre remskivan stången - brickan begränsar bandets tillgång till främre remskivan stången som förhindrar att Scootern är drivlinan från arbetar vid fulla potential, vilket begränsar dess acceleration och toppfart kapacitet.

7 Montera variatorn systemet, insugnings fallet och cykelställ.