Hur man gör en pappers Rose enkelt

Hur man gör en pappers Rose enkelt


Papper rosor kan vara en mycket lätt hantverk för barnen att göra, eller även för vuxna att använda som scrapbook eller gratulationskort utsmyckningar. Papper är flexibel och lätt manipuleras, så det är perfekt för att forma de mest invecklade eller enkla mönster och former. Papper liknar också tjockleken av kronbladen på en ros, och lyckligtvis är mycket billigt att arbeta med. Försök att göra papper rosor att dekorera dina andra hantverk projekt, eller att ha kul med dina barn.

Instruktioner

1 Klipp en remsa av röd konstruktion papper ungefär två inches bred, med hjälp av sax. Längden är inte lika viktigt, men ju längre du gör remsan, fylligare din ros kommer att bli.

2 Skär en lång ände av remsan i en kurvig linje. Göra kurvorna ungefär en tum lång och omkring tre fjärdedelar av en tum tjock. Den resulterande formen kommer att vara liknande till toppen av ett staket med krökta skivor.

3 Placera en linje av lim längs den raka kanten av remsan.

4 Håll en tandpetare i ena änden av remsan, över linjen av lim så att det sticker ut utanför av staven. Vrid tandpetare och linda änden av remsan med den.

5 Fortsätt att rulla och inslagning papper runt tandpetare tills du har rullat hela bandet tätt runt den. Ta bort tandpetare genom att skjuta ut.

6 Doppa i slutet av en grön piprensare i vitt lim och sätt den där tandpetare var innan.

7 Låt limmet torka i ca 20 minuter, och sedan böja sig ner några av dina kurvor på toppen. Detta är dina kronblad och den gröna piprensare är stammen.