Bokstäver Styles för Plastic Canvas

Bokstäver Styles för Plastic Canvas


Plast duk är en needle material som utnyttjar vinklar och blockera stil föremål för att skapa needle mönster. En diagonal söm eller kontinental stygn används för att täcka plastytan och raka stygn används för att beskriva konstruktionen. Det bästa plast duk bokstäver är bokstäver görs med vinklar. Krökta eller bubbla bokstäver är inte möjliga. All text som används i räknade korsstygn mönster arbetar på plast duk.

diagram Designs

Använd ett diagram för att utforma bokstäver för plast duk. Varje fält på diagrammet ett hål på plast duk. Kom ihåg stygnen går diagonalt så skugga graflådor åtminstone två breda för varje inlägg, ben och vinkeln för varje bokstav. Det behövs ingen särskild brev stil för att skapa diagram mönster så länge formen ser ut den önskade bokstaven.

Block Style

Ett block stil brev görs med vinklar och kurvor. Ett bra exempel är bokstaven "O". Bokstaven "O" visas som en rektangulär låda i kvarterbokstäver. Ett annat exempel är bokstaven "A". På utsidan av "A" är konstruerad som en rektangel utan den nedersta raden. Baren tvärs över "A" är centrerad i mitten av tresidig rektangel. Alla bokstäver inom blocket brev alfabetet användning antingen en fyrkant eller rektangel för att bilda kroppsform.

script Writing

Manusförfattande sker en gång plast duk objektet är helt sydd. Gör bokstäverna alla på en diagonal som att skriva. Anslut stygn från ruta till ruta. Ett exempel kan vara att skriva kapital "A". Börja med en diagonal söm på undersidan utanför ben och fortsätta följa diagonalen tills den övre punkten "A" uppnås. Insidan av benet görs genom att sy raka sömmar till botten punkt i benet. En bar placeras över mitten av brevet med hjälp av raka sömmar.