Hur man går med armén som en prickskytt

Hur man går med armén som en prickskytt


En vanlig fråga om militära forum är "Hur kan jag gå med i armén som en prickskytt?" I armén, kan man inte värva direkt i position prickskytt. Certifiering något som soldater måste arbeta mot från dag ett av deras militära karriär ännu så finns det ett element av slump om huruvida de kommer att ha möjlighet att gå till den amerikanska armén Sniper School. Men det finns vissa gemensamma steg som mest potentiella krypskyttar måste utföra.

Instruktioner

1 Prata med en rekryterare, som är det första steget för alla att gå med i armén. En rekryterare kan inte garantera en prickskytt läge för dig, men rekryterare kan berätta de kvalifikationer och ge dig en uppfattning om vad utbildningen kommer att se ut. Om du har tur, kan rekryteraren att kunna sätta dig i kontakt med en soldat som har avslutat skolan.

2 Registrera din värvning papper. Om du har mer än 30 dagar mellan din inskrivning datum och leveransdatum, kommer du att gå in Fördröjd Entry Program (DEP). Under DEP, rekryterare lära dig viktig information (som rang struktur och vaktpost order) som ska memoreras innan Basic Combat Training (BCT). Utnyttja detta för att göra din övergång till BCT så smidigt som möjligt.

3 För dem som går infanteri, är deras första stopp One Station Unit Training (OSUT). OSUT kombinerar BCT och Advance Individuell träning (AIT). BCT är där rekryter har sitt första skytte testet, så det är viktigt att alla som strävar efter att vara en krypskytt betalar stor uppmärksamhet åt denna del av utbildningen. Försök också att göra bra i andra ar såsom fysiska konditionstester och skriftliga prov. Leta efter möjligheter att få ledande positioner, eftersom detta kommer att ge värdefull erfarenhet.

4 Utveckla dina färdigheter som en infanterist. Rekommendationen av befälhavare är nödvändigt för att tjäna en kortplats vid sniper skolan. Du kommer att tjäna detta genom att briljera i dina tilldelade uppgifter och bli en expert infantrymen. Öva skytte och taktiska rörelseförmåga. Prata med andra i din enhet om vilken typ av träning kommer att förbättra dina chanser. Kom ihåg att en del av din få spåret beror på att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Sniper skolan kan inte garanteras, även för de mest kvalificerade sökande. Det är viktigt att inte värva enbart i syfte att vara en armé prickskytt. Du bör fokusera på att vara den bästa infanteri du kan vara.

5 Komplettera din ansökan och förbereda. Om möjligheten inte kommer i din väg, att arbeta med dina överordnade se till att alla dina papper är i sin ordning att gå sniper skolan. Fråga medsoldater i enheten för att hjälpa dig med fysisk och mental träning som ger dig ett försprång i kursen.

6 US Army Sniper School befinner sig i 197:e infanteribrigaden på Fort Benning, Georgien. Eleverna lär sig grunderna i olika krypskytt vapen såsom M24 automatkarbin. De lär sig också om avståndsskattningsmetoder, hur man monterar / demontera sina vapen, förbereda kamouflage verktyg som Ghile kostym och hur man "stjälk," flytta inom räckhåll för ett mål utan att upptäckas. När du är klar, kan du ta dessa kunskaper tillbaka till din enhet och hjälpa dem att uppnå uppdraget.