Idéer för att dekorera ett barns motorcykel sovrum

Idéer för att dekorera ett barns motorcykel sovrum


Motorcyklar är ett populärt tema för sovrum som du kan hitta sängkläder och tillbehör tryckta i motorcykel mönster som kommer att glädja barnen från sina spädbarn år tills de är redo att lämna för college. Det finns motorcykel spjälsäng filtar, motorcykel leksaker och motorcykel affischer som på många butiker och webbutiker. Överväga en ålder av ditt barn, så ha lite kul att dra ihop en motorcykel-tema sovrum.

Strö

Det är oftast enklast att börja med lakan och bygga resten av rummet-färg, mattor och tillbehör runt färgerna i sängkläder. Spädbarn filtar, täcken, täcken och påslakan finns, och några populära märken av motorcyklar även erbjuda sina egna märkesvaror raden av dessa poster. Om du inte vill köpa objekt som presenterar ett specifikt varumärke logotyp, överväga att gå med en solid färg sängöverkast i en metallisk grå, röd eller orange som kommer att samordna väl med de svarta och krom färger förknippas med motorcyklar.

väggar

Om du vill behålla väggdekorationer till ett minimum, men ändå skapa en levande rum, stänk starka färger på väggarna som passar ihop med dina sängkläder. Ett annat alternativ är att hålla väggfärger neutral, vitt eller ljusgrått, och ge rummet lite Touch med gränser eller väggdekorationer. Tapeter gränser, dekaler och väggmålningar alla komma i motorcykel teman. Om du har en konstnärlig strimma, designa din egen väggkonst. Överväga att måla en motorcykel, en del vägmarkeringar, gatuskyltar eller motorcykel redskap direkt på väggen.

leksaker

Om du har ett litet barn som föredrar motorcyklar till gunghästar, det är inte ett problem. Motorcykel-formade rockers finns för både flickor och pojkar. Installera en bokhylla för att visa upp en samling leksaks motorcyklar. Du kan hålla möbler billigt med hjälp av krom eller stål hyllor - dess metalliska glans med bidra till motorcykeln tema.

mattor

Skinnfällar kan lägga till temat, också. Du kan hitta mattor med en motorcykel dekoration på dem, eller så kan du köpa en matta tryckt med en färdplan som barnen kan "köra" sina leksak motorcyklar på.

Tillbehör

Det finns motorcykel-tema takfläktar, lampor, klockor och även ljuskrona hängen. Du hittar trafik tecken kuddar, motorcykel affischer, motorcykel ljusomkopplare omslag och även tillväxtkurvor dekorerade med lågor. Gå till en hobby butik eller en butik som säljer riktiga motorcyklar och tillbehör för inspiration, och låt fantasin flöda.