Hur du återställer ett GE Spacemaker Mikrovågsugn

Hur du återställer ett GE Spacemaker Mikrovågsugn


Den Spacemaker mikrovågsugn av GE är ett kök mikrovågsugn som är utformad för att vara kompakt och diskret. Dess bekvämt storlek gör att den kan placeras i rymd begränsade områden, till exempel på en bänk, så länge de ligger nära vägguttag, vilket ger ett mycket bra kök verktyg. Från tid till annan kan dock mikrovågsugnen display fastna knapparna kanske inte svarar eller mikrovågsugn klockan kan börja fungerar. För att korrigera dessa frågor, kan en enkel återställning göras.

Instruktioner

1 Leta reda på "Clear / Off" -knappen på framsidan av mikrovågsugnen. Håll ner i 3 till 5 sekunder tills "LOC" fel på displayen försvinner, eller timer eller tillagningstiden på displayen återställs. Om du vill återställa mikrovågsugn själv (inklusive klockinställningar) eller om mikrovågsugn kontrollerna inte svarar, gå vidare till steg 2.

2 Dra försiktigt mikrovågsugnen bort från väggen nog att du kan nå vägguttaget. Var noga med att inte låta mikrovågsugn hänga över disk eller bordskanten som det kan falla.

3 Ta tag i nätkabeln vid basen av kontakten där kontakten möter vägguttaget och dra ut den ur vägguttaget. Vänta en minut eller två innan du går vidare.

4 Anslut nätsladden till vägguttaget och tryck mikrovågsugn tillbaka på plats. Displayen ska vara tom eller blinkar "0:00".

5 Tryck på "Clock" och ange aktuell tid.

6 Tryck på "Clock" igen för att ställa in tid och slutföra återställningen.