Hur du gör din egen begravning kort

Hur du gör din egen begravning kort


Även begravnings kort, en ta-hem memento presenterar en bild av den avlidne med en speciell dikt eller citat, kan vara en del av paketet tillgängliga från begravnings tillhandahåller dina tjänster, kan du göra dina egna kort med hjälp av datorn. Skapa kort som hedrar den person som gått bort och distribuera dem till begravnings gäster eller de familjemedlemmar och vänner som inte kunde närvara vid tjänster. Begravnings kort kan vara så religiös eller sekulär som du vill; med bara några klick på datorn, har du ett sätt att hålla den person nära dig för evigt.

Instruktioner

Microsoft Publisher

1 Öppna Publisher, klicka på "Tomma Publications" och välj en storlek för begravning kort, såsom "vykort" alternativet, som öppnar för en 13,7 cm x 10,6 cm (5,5 tum 4,25 tum) storlek. För att ändra storlek, dra ner menyn "Arkiv", klicka på "Utskriftsformat" och mata in nya dimensioner.

2 Dra ner "Infoga" -menyn, klicka på "Bild" och välj "Från fil." Bläddra till ett digitalt foto av den person som gått bort och dubbelklicka på filen, som kommer att visas på begravningen kort arbetsytan. Dra den på plats med markören.

3 Klicka på "Textruta" verktyg, som ser ut som en "A" på ett index kort. Rita en textruta under bilden och skriver personens namn, födelsedatum och eventuellt dödsdatum. Markera texten och använda texten verktygsfältet längst upp på sidan för att ändra typsnitt, storlek och färg på orden.

4 Rita en annan textruta på resten av kortet, skriv ett personligt meddelande eller inkludera en passage från en sentimental dikt, bibelställe eller sång.

5 Ge kortet en designer gräns genom att klicka på "Publication Designs" i rutan på vänster sida av skärmen. Bläddra igenom gräns mönster, såsom blommor, pilar och stjärnor. Dubbelklicka på en, som kommer att uppdatera kortet arbetsytan automatiskt.

Windows Paint

1 Öppna Paint, dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna". Bläddra till ett digitalt foto på din dator och dubbelklicka på filen, som kommer att öppna bilden i Paint arbetsytan. Klicka på "Välj" verktyg, som ser ut som en låda av streckade linjer. Rita en kontur runt bilden. Högerklicka på den streckade ramen och välj "Kopiera".

2 Dra ner "Arkiv" -menyn igen och klicka på "Nytt". Klicka på menyn "Bild" och välj "Egenskaper". Ställ din begravning kort storlek, såsom 10 cm x 15 cm (4 tum med 6 inches), och klicka på "OK" -knappen.

3 Högerklicka på vitt kort utrymme och välj "Klistra in", som klistrar på personens bild. Dra den på plats på kortet.

4 Klicka på "Text" verktyg, som ser ut som en "A"; och klicka under bilden. Skriv in namnet på personen och andra detaljer, såsom födelse- och dödsdatum, bostadsort och övriga familjemedlemmar.

5 Klicka på "Text" verktyg lägre på sidan och skriver ett meddelande, såsom linjer från "Footprints" dikt eller en favorit minne.

Adobe Photoshop

1 Öppna Photoshop, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Nytt". Namnge kort "FuneralCard" och ange dimensioner, såsom 10 cm x 15 cm (4 tum med 6 inches). Klicka på "OK" -knappen.

2 Dra ner "Arkiv" -menyn igen och välj "Öppna". Leta upp en digital bild för kortet och dubbelklicka på den. Tryck och håll ner shift-tangenten och sedan dra bilden från sin box i "FuneralCard" rutan. Om det visar sig alltför stor, dra ner menyn "Redigera", klicka på "Transform", klicka & "Skala" och krympa ner till storlek.

3 Klicka på "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" och välj ett teckensnitt, storlek och färg från texten verktygsfältet längst upp på sidan. Klicka under bilden och lägga till personens namn.

4 Klicka längre ned på kortet och lägga till en passage eller information om personens liv.

5 Ge kortet en färgad bakgrund genom att dubbelklicka på övre vänstra kvadraten på "Färgväljaren", som är de två överlappande färgade rutor på "Verktyg" paletten. Välj en bakgrundsfärg och klicka på "OK". Klicka på "Paint Bucket" verktyget och sedan klicka i den vita utrymmet i "FuneralCard" låda, som kommer att fylla med färg bakom bilden och texten.