Hur man gör ett minnesmärke hyllning

Hur man gör ett minnesmärke hyllning


Minnes tributes kan ta många former. Det vanligaste är ett tal vid en minnesgudstjänst som betalar i förhållande till den person som har avlidit. Detta ges vanligen av en religiös ledare eller någon som kände den avlidne väl. Andra former av minnes hyllningar inkluderar webbsidor, sånger, gåvor eller dikter. Ibland tar tribut formen av en målning eller display, beroende på vad som skulle vara mest lämpliga.

Instruktioner

1 Prata med folk som kände den avlidne väl. Samla historier som väcker goda minnen av den person. Om du var nära att personen tillbringa lite tid att reflektera över dina minnen. Skriv ner dem du tycker är det mest meningsfulla och kommer att trösta andra.

2 Bestäm vilka berättelser kommer bäst hylla den avlidne. Välj två eller tre våningar som berättar mest om personen. Du kanske vill ha kontrasterande berättelser, en allvarlig och en mer lättsam en. Inte berätta någon historia som skulle genera den avlidne eller de sörjande.

3 Bestäm om det är lämpligt poesi, religiösa texter eller bitar av låten som är särskilt passande för personens personlighet eller livsverk. Be de som ligger närmast den avlidne om de känner till något ord, verser eller poesi som inspirerade personen. Överväga att arbeta som antingen i början eller slutet av din hyllning.

4 Skriv ut din hyllning. Organisera dina tankar i en skiss, sedan skriva eller skriva allt du vill säga. Läs det flera gånger. Ge dig själv gott om tid att skriva tills hyllning säger exakt vad du vill säga.

5 Practice leverera hyllning. Börja med att läsa vad du har skrivit ut högt. Gör så ett par gånger, tills du är bekväm med din leverans. Sedan minska din hyllning till ett par anmärkningar. Öva leverera hela tribute framför en spegel. Tiden själv att se till att du vistas inom utsatt tid.

1 Hitta en plats att vara värd för din webbplats. Flera tjänster erbjuder webbhotell för Memorial hyllningar med specialverktyg som kan hjälpa dig att välja precis vad du vill komma ihåg den avlidne. Eller följ traditionella webbhotell protokoll genom att bygga en webbplats från fria platser eller inom en domän som du redan äger.

2 Välj bilder som du vill använda för minnesplatsen. Om möjligt, inkludera bilder eller inspelningar för personen.

3 Bestäm vilka delar du vill ha på webbplatsen. Om du inkluderar en interaktiv tidskrift där människor kan spela in sina minnen, anser att bifalla posterna innan de publiceras. Inkludera ett fotoalbum, en biografi och kanske ett släktträd.

4 Skapa webbplatsen. Be någon att hjälpa dig korrektur saker innan du lägger upp dem. Om du inte är den närmaste familjemedlem, prata med dem som är att se till att de är bekväma med vad du delar.

1 Samla historier och minnen från vänner och familj. Be folk att e-postmeddelandet du berättelser eller prata med dem med en skrivare i handen. Om du redigerar eller ändra någons minnen, ge honom en chans att granska ändringarna.

2 Hitta bilder och bilder du vill använda i åminnelse bok. Några av dessa bilder kan ha samlats för begravningen. Om du kan, välja bilder som går med minnen har delat.

3 Hitta nyhetsartiklar eller publicerat information om personen som dog. Detta kan innefatta en dödsruna, utmärkelser och bröllopmeddelanden. Skanna och göra kopior av dessa för boken.

4 ordna allt i kronologisk ordning eller baserat på vissa teman. Korrekturläsa boken. Vissa webbplatser kommer att göra elektroniska kopior av din minnes bok som andra familjemedlemmar kan köpa.