Lätt Hijab Styles

Lätt Hijab Styles

Lätt Hijab Styles

Hijab är en huvudbonad bärs av muslimska kvinnor världen över. Stilar varierar kraftigt, från svepande halsdukar som når midjan till enkla wraps som passar tätt och täcker lite mer än hår och hals. Det finns många olika sätt att bära hijab och massor av enkla produkter som kan fästas med några vändningar och slips och i vissa fall, ingen alls.

Under hakan Knot

Nästan alla halsduk gör en anständig hijab, så för snabb och enkel stil, ta en stor, fyrkantig scarf och vik den på mitten för att bilda en triangel form. Dra håret tillbaka säkert, så inga lösa trådar falla framåt och placera den vikta halsduken så att den är centrerad på huvudet, med den övre toppen av triangeln anpassning till mitten av ryggen. Knyt de lösa ändarna ordentligt under hakan för att avsluta utseende.

Grundläggande Wrap Around

En grundläggande omslutande hijab utseende kan göras med en lång, rektangulär scarf och kan bäras lågt eller skjutas tillbaka för att avslöja lugg om så önskas. För att skapa stil, dra i håret tillbaka och säkra med en slips eller ett klipp, företrädesvis bildar en stor bulle att förankra scarf runt. Därefter tar en rektangel formad halsduk och placera den över huvudet så att den ena änden träffar på hakan och de andra draperier nedåt. Ta den långa änden och linda den runt huvudet flera gånger fram till slutet av materialet uppnås. Tuck detta lösa änden i den ena eller säkra med en dekorativ pin. Om halsduk har en design på ena änden, wrap denna del av tyget runt huvudet sist så att bilden visas.

omedelbar Hijab

För en enkel look som innebär lite ansträngning, gör en färdig hijab klär lätt. Det finns olika former av färdiga hijab, mest formade som rör av tyg, som kan snabbt dras över huvudet och inte kräver någon ytterligare styling eller justeringar. Vissa kommer med gummiband för att hålla dem säkert på plats, eller har en stiliserad panel som vilar över pannan, hålla tillbaka herrelösa bitar av hår. Hijab lock finns också, som passar tätt att dölja håret och inte har några långa eller lösa trådar, som liknar en Cloche stil hatt med en hals lock. Locken är färdiga och snabbt kan dras på utan behov av detaljerade justeringar.

Runt Neckties

Den runt halsen slips är en smickrande och enkel stil av hijab som framhäver ansiktet samtidigt som det täcker halsen och bröst, vilket skapar en look som är blygsamma och tilltalande. För att skapa stil, dra i håret tillbaka till en bulle och ta en rektangulär scarf och placera den över huvudet med ändarna sträcker sig ned jämnt på båda sidor. Sedan tar de lösa ändarna och knyta dem tätt i en knut runt baksidan av huvudet. Slutligen, greppa ena änden och föra den runt framsidan, över halsen och på baksidan av huvudet på den motsatta sidan; till exempel, skulle den bit från baksidan av den vänstra sidan av huvudet sedan dras runt och knyts på baksidan av den högra sidan. Upprepa manövern på motsatt sida och stoppa ändarna under kanterna på halsduken i ryggen, säkra med stift om det behövs.