Hur man gör en Flamingo Out of Fun Foam

Hur man gör en Flamingo Out of Fun Foam


Den som har använt kul skum vet hur det fick sitt namn. Kul skum är en viskning. Dessa mjuka, böjliga ark av skum säljs i en rad färger, tjocklekar och storlekar på de flesta konst och hantverk butiker. Genom att välja ett par lakan och rätt leveranser, kan du göra en flamingo av roliga skum i flera enkla steg.

Instruktioner

1 Skissa din design. Rita en skiss av din flamingo på en bit papper. Flamingos bestå av en rund form för kroppen; två långa, smala stick ben; en lång, smal hals; annan rundad form för huvudet och en hooked näbb på slutet. Granska bilder av flamingos för hjälp (se Resurser avsnitt).

2 Överför mönstret. Använd sax eller en penna kniv för att skära ut din flamingo kontur. Placera konturen på en bit rosa roliga skum och lätt rita en ram runt konturerna med penna eller en ljuspenna.

3 Klipp ut din bas. Pile gamla tidningar och tidskrifter på en plan yta och placera din rosa kul skum på dem. Skär längs gränsen du ritade med en penna kniv.

4 Klipp ut andra flamingo delar. På den svarta roliga skum, lätt skissa konturerna av fågelns näbb, ögonglob, fötter, hög hatt och andra tillbehör som du vill inkludera. Använd din penna kniv för att skära ut formerna.

5 Limma samman delarna. Välj en kvalitet hantverk lim för att fästa de svarta former för att flamingo bas.

6 Lägg något extra. Inkludera extra detaljer, såsom små linjer på Flamingos ben eller andra små motiv, genom att utnyttja det roliga skum med en märkpenna.