Har en TWIC kort tillåter dig att hastighet genom säkerhetskontrollen?

Har en TWIC kort tillåter dig att hastighet genom säkerhetskontrollen?


Enligt Transportation Security Administration, är TWIC kort utfärdas till personal som behöver obeledsagat tillträde till ett säkert område av reglerade anläggningar och fartyg, och sjömän med kustbevakningen utfärdade referenser.

identifiering Recognition

TSA noterar att vissa transporter väktare vid kontrollpunkter inte recognizethe TWIC kort som en accepterad form av identifikation. TSA Administratör John S. Pistole säkerställer att TSA tjänstemän kommer att få den utbildning som behövs för att känna igen TWIC som korrekt identifiering.

Marina portar inte luft portar

Enligt sjötransporter Act från 2002, att alla personer som begär obeledsagat tillträde ange ett säkrat område måste uppvisa ett TWIC kort. Detta spel är giltigt för marin hamn inträde. Enligt TSA, kustbevakningen credentialed handelsfartyg sjömän, hamnanläggningar anställda, Longshore arbetare, lastbilschaufförer och andra som kräver oeskorterat tillgång till säkra områden av marina anläggningar och fartyg som regleras av MTSA krävs för att få en TWIC.

Säkerhetsprövning

Enligt Department of Homeland Security, är TWIC en congressionally uppdrag säkerhetsprogram genom vilket DHS kommer att genomföra lämpliga undersökningar bakgrund och utfärda biometriska aktiverad och säkra id-kort för personer som behöver obeledsagat tillträde till amerikanska hamnanläggningar. Den TWIC Programmet är utformat för att genomföras i transportsystem till sjöss, inte flygplatser. Därför kan TWIC inte användas eftersom clearance flygplatssäkerhet.