Steg-för-steg-instruktioner om att förverkliga Hand Fans

Steg-för-steg-instruktioner om att förverkliga Hand Fans


En papper fan är snabbt sätt att kyla själv av, och är ofta liten nog att passa i fickan eller handväskan. Pappers fläktar också användas som dekoration; bara stift fans på en vägg eller placera dem på ett bord eller en hylla. Dessa typer av fläktar är också ofta ges som party. Prova på att designa en i en rad olika sätt. Använd en kombination av grafik och färger för att skapa en fläkt som speglar din personlighet, smak eller önskat tema.

Instruktioner

1 Hitta en design för handen fläkt. Söka efter en bild på nätet, eller rita en bild med ett grafikprogram. Skriv ut bilden på en tjock papperskvalitet. Ju tjockare papper, desto mer robust fläkten vara. Som ett alternativ, rita bilder på en färgstark bit kraftigare papper.

2 Placera papperet på längden. Runda hörnen på övre sidan av papperet med en sax för att skapa en rundare, mer elegant form för toppen av fläkten.

3 Vik papperet vertikalt, dragspel stil. Gör veck halv till en tum bred.

4 Bunch botten av fläkten tillsammans för att bilda handtaget. Bind botten av papper med en stapelvara eller tejp. För mer dekoration, knyt en färgstark snöre eller band runt botten av papperet.